FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație critică pentru Miriuță: își joacă postul cu Poli Iași » Au apărut și primele două variante de înlocuitori

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 00:08

Gazeta Sporturilor de marți prezintă detalii din culisele situației critice de la Dinamo. Postul lui Vasile Miriuță se clatină, iar șefii i-au pus o condiție clară de îndeplinit pentru ca antrenorul să mai fie și în 2018 la club. 

Miriuță e obligat să ia 12 puncte din ultimele 4 partide din Liga 1 în acest an. Prima e cu Poli Iași, acasă.

De Crăciun se va trage linie, iar Miriuță va fi demis dacă formația alb-roșie nu va fi până atunci în top 6 în Liga 1. În afara duelului cu ieșenii, roș-albii mai au de jucat în acest an cu Sepsi (deplasare), cu Voluntari (acasă) și cu Timișoara (deplasare), meciuri decisive, mai ales că este vorba și de adversare direct implicate în lupta pentru play-off.

Pe masa șefilor au apărut și primele 2 variante de înlocuitori pentru Miriuță. Află despre cine e vorba în Gazeta de marți (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

 

Tot azi exclusiv print:

» Dică intră titular în echipa umiliților! Top episoade tensionate cu antrenorii la FCSB

» Viktoria Plzen, adversara de joi a steliștilor, a reușit o performanță unicat în Europa!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dincolodenori
dincolodenori  •  21 Noiembrie 2017, 10:10

" Daca noi ajungem in play-oof FCSB nu castiga campionatul .Va garantez eu " Vasile Miriuta

reddm
reddm  •  21 Noiembrie 2017, 09:08

Leo Grozavu le trebuie astora pein vestiar.......si isi revin repede

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 08:43

Greu program. Pana si superbecaliana s-a poticnit cu Voluntari si Iasi daramite 'hamsterii' astia. Pardon, 'catelusii' astia.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează