FOTBAL  »  Superliga  »  CONDIȚII

EXCLUSIV Situație halucinantă în Liga 1 » Jucătorii au ajuns la hotel cu 2 ore și jumătate înainte de meci: "E haos fără precedent" » Reacția clubului

Articol de - Publicat joi, 10 august 2017 11:58

O parte dintre jucătorii de la ACS Poli au ajuns la hotelul din Botoșani cu două ore și jumătate înaintea meciului de marți seară, iar Cristi Bud a decis să plece de la echipă după ce n-a primit niciun leu din contract.

Problemele financiare mari i-au făcut pe oficialii de pe Bega să ia o decizie inedită înaintea ultimului meci jucat, la Botoșani.

"Ionuț Popa și-a făcut primul "11" de acasă și-apoi s-au cumpărat biletele la avion. Jucătorii care erau titulari au plecat spre Iași cu primul avion, iar cinci au ajuns la Botoșani cu două ore și jumătate înaintea partidei. Nu au găsit tichete la avion pentru toți și i-au împărțit în două grupe. E un haos fără precedent!", spun surse din cadrul echipei.

Printre cei care au ajuns la Botoșani cu mașina de la Iași, acolo unde a aterizat aeronava care i-a adus de la Timișoara, s-a aflat și Alexandru Ciucur, cel care a fost trimis în teren de Ionuț Popa în minutul 78 al meciului.

"Nu se mai poate continua așa, nu se mai poate tolera o astfel de situație. Dacă cei din Timișoara nu vor să mai aibă echipă, să ridice mâna și ne predăm. Deocamdată îi respect pe cei de aici, dar sper ca și ei să ne respecte pe noi", a comentat antrenorul de pe Bega.

Mai mult, unul dintre jucătorii care n-au mai suportat situația de la club și a decis să-și rezilieze contractul chiar dacă n-are nicio ofertă în acest moment este atacantul Cristi Bud. (Vezi aici detalii)

"Avem numai promisiuni, eu încă mai am încredere în domnul primar și vreau să cred că de această dată se va rezolva situația de la echipă. Avem 5 luni de când nu am luat niciun ban" Marius Croitoru, mijlocaș Poli Timișoara

Reacția Timișoarei

"Problemele se vor rezolva. S-au virat deja două salarii. Vom mai plăti în curs. Așteptăm în septembrie o rezolvare favorabilă cu finanțare de la Primărie, pe baza legii date de Guvern. Într-o lună și jumătate vom plăti toate salariile. Facem eforturi să suținem echipa din fonduri private.

Nu am avut bilete de avion pentru meciul cu Botoșani. Am luat decizia ca marți să plece Neaga, delegatul echipei, cu 4 jucători care nu făceau parte din primul 11", a spus Radu Birlică, vicepreședintele de la ACS Poli Timișoara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
polistul68
polistul68  •  11 August 2017, 12:05
Postat de valentinn10 pe 10 August 2017, 13:11

Fraiere daca n-ar fi BECALI nu ar mai exista fotbal In Romania, pacaliciule. Prin transferurile pe care le face,BECALI scapa echipele respective de faliment, tuta ce esti.Daca Timisoara ar avea un jucator mai de Doamne ajuta, BECALI l-ar lua si astfel si-ar putea lua jucatorii salariile, ce asa greu dar pentru tine , cata minte ai, of of of...

Daca timisoara ar avea un jucator mai de Doamne-Ajuta, l-ar lua cineva de afara....Ingerul tau Becali cumpara aici, in tara, ce nu are cautare afara....crezi ca hagi nu ar vinde in Anglia ? Sau Golofca, daca avea o oferta din Elvetia sau Austria..nu pleca acolo ? Nu fi naiv, si uita-te ce joaca Steaua in Europa..poate atunci o sa intelegi de ce cumpara Becali tot din Romania....tu nu vezi ca nici un jucator serios de afara nu vrea sa vina la Steaua ?

tihi
tihi  •  10 August 2017, 17:07

Cristi Bud la SEPSI OSK !

widoqq
widoqq  •  10 August 2017, 16:08

`Atacantul` Bud nu a tras nici un sut pe poarta in 5 meciuri! Merita un salariu baban, nu!?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează