FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Situație incredibilă la Astra: fanii pe post de figuranți » Oficialii campioanei au închis tribuna a II-a, iar suporterii stau unde dă bine la TV

FOTO: Captură DolceSport
FOTO: Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 09:59

Conducerea Astrei, în frunte cu Buduru, a decis să nu le permită fanilor accesul în tribuna a II-a la meciul cu Craiova, toţi fiind direcţionaţi către tribuna I, pe motiv că "acolo se vede la TV şi să pară că e lume multă la meci".

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă situația incredibilă de la campioana României. Criza profundă de asistenţă la meciurile din Liga 1 creează "monştri". De fapt, împinge cluburile să ia decizii fără precedent şi lipsite de orice logică.

Aşa s-a întâmplat şi sâmbăta trecută, la Giurgiu, la meciul Astra - CSU Craiova. Când şefii campioanei au hotărât să închidă accesul spectatorilor la tribuna a II-a şi să-i redirecţioneze pe toţi la tribuna I.

Motivul? Filmarea meciului se făcea de la tribuna a II-a, astfel că în toate cadrele se vedea mai mereu cealaltă tribună şi şefii Astrei au dorit să fie populată fix acea zonă pentru a lăsa senzaţia că e lume multă la meci!!!

 "Am ajuns la stadion la tribuna a II-a, acolo unde am abonament, iar porțile de acces erau închise. Jandarmii nu știau ce se întâmplă, doar aveau informații că trebuie să mergem la tribuna I, să vedem meciul de acolo. Am intrat fără probleme, deși aveam acces doar la tribuna a II-a.

Am fost informat de către un oficial al Astrei că domnul Buduru a decis să închidă tribuna a II-a și să ne mute de acolo pentru a da bine la televizor. Să se vadă că e lume mai multă pe stadion!"  un fan al Astrei pentru Gazeta Sporturilor

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află reacția incredibilă a lui Petre Buduru, președintele Astrei: "Şi dacă le bate soarele-n ochi, care e problema mea?"

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ricky & Willy joacă samba cu Gigi! Starurile Astrei au blocat negocierile cu Steaua

Gigi dă lovitura la meciul cu City! Face un sfert de milion de euro din 480 de bilete :O

Mergeți pe mâna noastră! În pagina dedicată pariorilor găsiți cele mai tari ponturi! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1568787050039454
Dan Matei  •  10 August 2016, 18:01

E' POSIBIL CA UN *** DE ''conducator'' AL astrei CARE STA LA ''AER CONDITIONAT'' SA IA HOTARAREA CA OAMENI IN VARSTA , COPII , CARDIACII ,CARE AVEAU ABONAMENTE LA TR.2-A (unde era umbra) AU FOST OBLIGATI SA STEA LA TR.1 CU SOARELE IN FATA 45 MIN. , LA 50 DE GRADE ???....SA DEA BINE LA TV. , SA VADA ROMANIA CA LA GIURGIU SE UMPLE STADIONUL........AM VAZUT OAMENI CU SANGELE PE NAS SI COPII LESINATI.....'TAI *** DE IPOCRITI INFATUATI .....DATORITA BLESTEMELOR GIURGIUVENILOR ''FIERTI '' A FACUT astra acest rezultat remarcabil......LA CAT MAI MULTE....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultra_tei
ultra_tei  •  10 August 2016, 16:41

DINAMO, singurul club adevarat din Liga 1! Toti si-au pierdut identitatea. Si-au facut echipe noi sau au retrogradat. Pacat de Rapid, U Cluj si restul.

ultra_tei
ultra_tei  •  10 August 2016, 16:39
Postat de khal_37 pe 10 August 2016, 12:43

Pai asta e metoda dinamo...cand la meci sunt 2-300 de persoane ii aduna ca pe *** si-i baga intr-un tarc sa para mai multi in plus, le dau un microfan colegat la statia audio de pe stadion sa ,,dominețț fondul sonor!! Obisnuitele metode securistice ale tortionarului angheLACHE PRELUATE DE COLEGUL DE LA asfcag giurgiu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează