FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Stanciu pleacă de la Steaua! "99% ne-am înțeles, urmează să facă vizita medicală și să semneze actele!" » Primele reacții

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 17:12

Sursele Gazetei au dezvăluit că în urmă cu câteva minute că Gigi Becali a bătut palma cu reprezentanții lui Anderlecht, iar Nicușor Stanciu va pleca de la Steaua. Patronul Stelei a anunțat cifrele oficiale. Detalii AICI

UPDATE 17:30

Anamaria Prodan a declarat pentru Gazetă imediat după ce Steaua a bătut palma cu Anderlecht:

"Patronul mi-a spus clar că vrea 10 milioane de euro. Am tăcut și am muncit! Mă bucur enorm. Eu cu Gigi avem o relație specială, face parte din familia mea. Mi-a spus că eu sunt singura care pot să reușesc într-o lume a bărbaților.

Sunt fericită pentru Nicușor, cel care a avut mai multe oferte în această vară. Patronul a decis unde să plece, e firesc ca dânsul să hotărască. Eu sunt fericită pentru ce am reușit în cariera mea și sunt mândră că-l reprezint".

update 17:00

 "99% ne-am înțeles, urmează vizita medicală și să semneze actele!", a precizat pentru Gazetă un oficial al Stelei.

 Reprezentantul belgienilor a fost preluat în jurul prânzului de un reprezentant al Stelei și a ajuns alături de Anamaria Prodan, agentul jucătorului la reședința lui Gigi Becali.

Cele două părți au ajuns la un acord pentru un transfer pe 10 milioane de euro, după ce soția antrenorului a negociat de la ora 14:00 cu reprezentantul clubului din Belgia.

Mai mult, surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazetă că patronul a dat mai multe hârtii celor care voiau să-l vândă pe Stanciu în străinătate, dar până la urmă tot Anamaria Prodan a fost cea care i-a adus la Palat pe reprezentanții lui Anderlecht. Printre cei care au încercat să-l vândă pe Nicușor s-a mai aflat un fond de investiții din Anglia, Florin Manea, dar și alți agenți din România.

TOP 10 TRANSFERURI ALE ROMÂNILOR ÎN STRĂINĂTATE

1. Nicolae Stanciu (de la Steaua la Anderlecht, în 2016): 10 milioane de euro

2. Vlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham, în 2013): 8,5 milioane euro

3. Florin Gardoş (de la Steaua la Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euro

4. Cristian Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 milioane euro

5. Bogdan Stancu (de la Steaua la Galatasaray, în 2011): 5.7 milioane euro

6. Ştefan Radu (de la Dinamo la Lazio, în 2008): 5,4 milioane euro

7. Mirel Rădoi (de la Steaua la Al-Hilal, în 2009): 5 milioane euro

8. Gabi Torje (de la Dinamo la Udinese): 4,5 milioane de euro

9. Ionuţ Mazilu (de la Rapid la Dnepr, în 2008): 4,2 milioane euro

10. Gică Hagi (de la Steaua la Real Madrid, în 1990): 4 milioane dolari

update 15:00

Reprezentantul lui Anderlecht a ajuns la negocieri. Conform informațiilor Digi Sport, managerul sportiv al clubului nu va fi prezent.

update 14:30

Gigi Becali este la palat și îl așteaptă pe managerul sportiv al lui Anderlecht, Herman Van Holsbeeck.

"Nu aștept nimic de la această negociere, e vorba de o marfă pe care o vând. Tot ce vă pot spune e că, după această negociere, Stanciu nu va pleca pe mai puțin de 10 milioane de euro.

Au insistat, una e când te duci la om în curte să îi iei marfa și alta e să vorbești la telefon. Nu mă interesează de câți bani au vândut ei vara asta, eu am jucătorul meu pe care vreau să-l vând", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

E foarte posibil ca Nicuşor Stanciu să-şi ia adio azi de la Steaua. Pe final de mercato, Anderlecht, care l-a curtat toată vara pe decarul roş-albaştrilor, s-a decis să vină în România pentru a-l convinge pe Gigi Becali să accepte să-l cedeze şi pe Stanciu, după ce l-a oferit belgienilor pe Chipciu.

Trimişii lui Anderlecht vor ajunge azi la Bucureşti, iar patronul Stelei e ferm: "Ei vor să ne dea 9 milioane de euro, eu vreau 10! Aşa am făcut şi la Chipciu, ne-au trimis o ofertă de un milion şi până la urmă am luat 3 milioane, după o lună de discuţii. Dacă dau 10 milioane, Stanciu e al lui Anderlecht", a declarat Becali la DigiSport.

"Dacă oferta belgienilor va fi pe placul patronului Stelei, atunci şi jucătorul va accepta să semneze cu Anderlecht. Dacă nu, atunci nu e nicio problemă, Stanciu se simte foarte bine la echipă şi va fi încântat să continue să joace măcar până în iarnă", a afirmat ieri, pentru GSP, şi managerul lui Stanciu, Anamaria Prodan.

21.000.000 €e suma pe care Anderlecht a încasat-o în această vară din vânzările de jucători

6.000.000 €a fost cea mai mare sumă plătită de Anderlecht pentru achiziţia unui jucător, Defour, de la FC Porto, cumpărat pe 6 milioane de euro în 2014

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (203)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  29 August 2016, 09:20

ba nebuniilor asta nu e fotbalist de 10 mil daca cineva a dat bani pe loaza sigur a dat mai putin vrajeala ciobanului dupa ce ca nu face nimic in ori ce meci care a jucat sa vina niste fraieri sa l cumpere e prea mult ba un fotbalist mai arata ceva 90 de min asta e varza rau ce dracu la ce fotbal sau uitat fraieri hu

westfield
westfield  •  28 August 2016, 22:16
Postat de khal_37 pe 28 August 2016, 22:04

Bine zecs...

Ce zecs ba acesta...pana acum eram clona unui stelist, acum is a lui zecs...hotarati-va

khal_37
khal_37  •  28 August 2016, 22:15

Se zice ca Prunea si-a facut harakiri datorita faptului ca si-a pierdut onoarea facand afirmatii fara o baza reala....

Vezi toate comentariile (203)
Comentează