FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua a cedat azi al cincilea fotbalist în Liga 1! Transferul a fost înregistrat deja la LPF » "Doar eu am crezut în el"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2016 12:20

Jean Sony Alcenat și-a găsit echipă, după ce Laurențiu Reghecampf l-a scos în afara lotului. 

Fundașul dreapta de 30 de ani va juca până la vară la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Mutarea este oficială, surse GSP.ro precizând că transferul a fost înregistrat azi la LPF!

Jean Sony Alcenat și-a găsit echipă, după ce Laurențiu Reghecampf l-a scos în afara lotului. 

Fundașul dreapta de 30 de ani va juca până la vară la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Mutarea este oficială, surse GSP.ro precizând că transferul a fost înregistrat azi la LPF!

13:49

Dragomir a vorbit despre mutarea anunțată în premieră de GSP.ro. "L-am luat până în vară, dar avem posibilitatea să-l achiziționăm în vară. Noi plătim mai puțin, restul plătește Steaua. Aici la Voluntari sunt bani puțini, dar dorință mare.

Eu am fost singurul om din țara asta care am avut mare încredere în Alcenat!

Jucătorii care au venit de la Steaua nu vor juca în meciul direct! Cum să joace?! Dacă joacă prost îi curăță Ganea, dacă joacă bine îi curăță Reghe! Nu vor juca deloc, asta e clar. Gândiți-vă la mine, cum să îi bag când eu i-am luat de acolo.  

Domnule, antrenorul trebuie să aplice regulamentul de ordine interioară al clubului și nu e deranjat deloc de decizia asta. Noi avem o strategie, știm să procedăm. Nu vrem să curățăm jucătorii pentru că sunt tineri, știm ce să facem. Înțelegerea a fost că nu joacă, nu joacă și gata! O parte dintre jucători poate ar vrea să joace, dar le e și frică să intre pe teren", a spus președintele lui FC Voluntari la Dolce Sport.

_________________
Este al cincilea fotbalist pe care steliștii îl direcționează spre echipa lui Dumitru Dragomir, după Vâlceanu, Tudorie, Enceanu și Ștefănescu. 

La fel ca și restul jucătorilor împrumutați la nou-promovată, cele două cluburi s-au pus de acord ca Alcenat să nu evolueze contra roș-albaștrilor în meciul de luni, ora 20:30.

Fotbalistul haitian a fost luat de campioană vara trecută, liber de contract, și a jucat doar în mandatul lui Mirel Rădoi, bifând 11 partide în toate competițiile pentru "militari" și o pasă de gol. 

Ieri, Steaua l-a împrumutat și pe Târnovan, dar în Liga a 2-a, la U Cluj. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
tatutzu
tatutzu  •  18 Februarie 2016, 21:06

-Fundașul dreapta de 30 de ani - Nu vrem să curățăm jucătorii pentru că sunt tineri, știm ce să facem. Înțelegerea a fost că nu joacă, nu joacă și gata! :))))))

iobag
iobag  •  18 Februarie 2016, 20:17
Postat de seychelles pe 18 Februarie 2016, 17:21

Crezi ca are cineva frustrari legate de clubul vostru? Si ce ne-ar putea "frustra", anii de puscarie ai ciobanului, cei ai lui "meme", masturbarea in direct a lui mache, transhumanta pe la Cluj, Pitesti sau Neamt etc? Ti se pare ca ar dori cineva sa fie ca voi sau de ce ar trebui sa fie cineva "frustrat"? Dar voi fiind niste penibili, considerati intotdeauna ca ailalti sunt "frustrati".

Poate faptul ca esti la orice comentariu cu steaua in gura? :))))

bebe21
bebe21  •  18 Februarie 2016, 19:55
Postat de bebe21 pe 18 Februarie 2016, 19:53

Pacat..pacat..pacat...nu pot sa cred ca l-au lasat sa plece la Voluntari...e de 16 ori mai fundas dreapta decat Papp...probabil l-a suparat pe Jijante...!

du-te-n seychelles bai sechele si lasa-ne sa ne pregatim de "Sampions League"...! miau stie oare ce inseamna asta..??

Vezi toate comentariile (79)
Comentează