FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Steaua certată de rivalii din Liga 1: "Toate echipele trebuie să lase jucătorii la națională"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 18:07

Narcis Răducan, președintele Pandurile, consideră o onoare pentru echipa sa că a putut oferi jucători la echipa națională și îi ceartă pe cei de la Steaua că n-au vrut să dea fotbaliști selecționatei noastre.

"Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători la echipa națională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European reprezintă o prioritate națională.

În condițiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair-play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv de a lăsa jucătorii la echipa națională, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate.

Dacă una dintre echipe nu respectă regulamentele în vigoare, cerem o reacție pe măsură a FRF. Dacă nu va urma o reacție pe măsură, ne vom rezerva dreptul de a chema jucătorii înapoi în Spania", a spus Narcis Răducan pentru GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
adianghelescu
adianghelescu  •  25 Ianuarie 2016, 10:26
Postat de sharpe1923 pe 24 Ianuarie 2016, 21:31

Pe bune,daca ar exista o alta echipa in situația echipei de langa cimitire,doamne ce scandal ar fi fost,dar asa vorbim de faptul c nu este data FIFA, ca este inoportuna acțiunea federații....insa eu spun doar atat ca indiferent de situație,INTERESUL NATIONAL PRIMEAZĂ...deci pana la urma calificarea la EURO este o certitudine,iar faptul ca o echipa își dorește cu orice preț un succes este doar o dorința...se spune ca un copil si-ar fi întrebat părinții ce înseamnă cuvântul suporter...părinții au răspuns: NU stim puiule noi ținem cu steaua.....,deci ce comentarii sa faci in condițiile in care unii nu-si cunosc identitate????

corect ba mai mult gazeta lu peste prajit ii ia apararea marelui antrenor cu silicoane in falci daca tot toata lumea vorbeste ca *** ia campionatul sa le dea trofeul sau sa joace amicale cu sateliti si sa lase echipele celelalte in pace in mod normal ar trebui sanctiuni drastice dar nea cascheta e pus acolo doar ca sa fie cineva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2016, 03:29

Narcis Răducan, președintele Pandurile ... Bravo băi Spiru Haret ... Cere-i lui Ioanițoaia o mărire de sarariu , că ești cel mai prost de pe-acolo ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Ianuarie 2016, 23:15
Postat de zizu pe 24 Ianuarie 2016, 19:01

steaua nu lasa jucatorii la nationala fiindca nu poate *** sa i indoape cu pastile ..daca vin la nationala....sar din rand si recupereaza greu apoi...! de aceea reghe vrea neaparat la nationala....sa bage prafuri en gross...el cu CV ,neamtul cu bani....! tineti minte cand spunea ca jucatorii stelei vin grasi si neantrenati de la nationala? nu era asa....jucatorii stelei erau lamentabili la nationala fiindca nu aveau doza...! asa patesc si marile vedete steliste! pleaca vopsiti de aici ca mari vedete numai ca sa ia becali banii apoi gata.... s a terminat cu ei

Corecta observatia !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează