FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV / Steaua l-a vîndut pe Ghionea echipei lui Oleg Protasov!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Ghionea a semnat cu FC Rostov, formaţie din prima ligă rusă, antrenată în acest moment de Oleg Protasov. Tehnicianul ucrainian l-a avut sub comanda sa pe Ghionea în cele ultimele 6 luni ale anului 2005, cînd s-a aflat pe banca Stelei.

FC Rostov a evitat de puţin retrogradarea în acest sezon, terminînd pe locul 14 din cele 16 ale primei ligi ruse. Doar ultimele 2 poziţii sunt retrogradante.

Fundaşul urmează să plece din cantonamentul Stelei către noua sa echipă!

"Am bătut palma pentru 100.000 €. Mai rămîne doar ca Rostov să se înţeleagă cu Ghionea", a declarat Valeriu Argăseală

Deşi a antrenat în România o scurtă perioadă de timp, Oleg Protasov a rămas un apropiat al fotbalului nostru, achiziţionînd alţi 3 jucători români în trecut: Ionuţ Mazilu (Dnepr, 3,3 milioane € ), Nicolae Dică şi Victoraş Iacob (Iraklis).

Intră pe stelisti.ro pentru mai multe detalii şi fotografii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
 •  21 Ianuarie 2010, 00:22

Astia-s in foame de bani. Vand capitanul pentru o suta de mii de euro? Chiar numai atat valoreaza un jucator cu atata experienta in Cupa Uefa, Liga Campionilor si la echipa nationala? Decat sa-l dea pe banii astia, mai bine il lasau sa plece gratis. Sa nu se mai faca si ei de rusine.

 •  21 Ianuarie 2010, 00:21

Oare mai exista fotbal in Romania? Daca o echipa ca Steaua cu pretentii pentru CL isi vinde capitanul pentru 100.000 de euro cred ca isi merita soarta. Poate cu suma asta mai cumpara 2 super fundasi de la Gloria Buzau si vor avea mari sanse in grupele CL (asta daca vor ajunge acolo). Sau ar mai fi o varianta: de ce nu ar intra in teren Gigi (pana acum a fost patron, antrenor, impresar), poate cine stie, vom lansa o noua „stea“ a fotbalului romanesc... sau ce a mai ramas din el...

 •  20 Ianuarie 2010, 23:25

intelegem noi ca vroia sa plece....da nu sa-l lasi pt asa o suma mica de bani

Vezi toate comentariile (35)
Comentează