FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua lui Reghe începe să apună » Antrenorul Stelei este acuzat de forma slabă a echipei! Dezvăluiri din vestiar: tensiuni între jucători și tehnician

FOTO: Raed Krsihan
FOTO: Raed Krsihan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 13:08

Eşecul cu CFR, 1-2, şi mai ales jocul extrem de slab prestat de Steaua în acest sezon vin să confirme ceea ce multe persoane din fotbalul românesc au tot susţinut în ultima vreme: randamentul echipei e mult sub valoarea individuală a jucătorilor, iar antrenorul e arătat cu degetul.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din vestiarul Stelei și dezvăluie relația tensionată dintre jucători și antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Atmosfera bună din echipă, care a existat pe parcursul primului mandat al lui Reghecampf, nu mai e acum de actualitate. Finalul partidei cu CFR a consemnat un moment unicat de când Reghe e antrenor la Steaua.

Acesta nu şi-a mai chemat jucătorii la centrul terenului pentru a avea acea "şedinţă" celebră, inventată până la urmă în fotbalul românesc chiar de el. Explicaţia antrenorului? "Am mers la vestiar pentru că aveam de rezolvat antrenamentele cu cei care nu au jucat", a spus Reghecampf.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și platforma Gazeta Digitală și vezi o comparație între primul mandat al lui Reghecampf la Steaua și cel de acum și află ce acuzații i se mai aduc antrenorului.

Alte subiecte exclusiv print

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
811730288915362
Constantin Luca  •  24 Septembrie 2016, 18:00

e normal,anul trecut nu a luat campionatul din cauza arbitrilor,li stie toata tara(pintre ei si balaj) anul asta balaj iar a lnceput sa arbitreze smechereste si steaua lncepe sa coboare,reuseste sa piarda primul meci cu ajutorul marelui arbitru balaj.(oare nu poate steaua sa joace nearbitrata de balaj,tudor,petrescu,kovaci,r.dumitru,hategan,avram cred ca da).lasati sforariile,aranjamentele,lucrurile necurate pt binele fotbalului care este ln cadere libera,ln curand o sa va convingeti.pacat ca tara este neguvernata de multi ani,nimeni nu vede,nu se ia nici o masura care sa duca la lndreptarea lucrurilor.masuri urgente,cu cat mai repede,cu atat mai bine...

whiteredarad
whiteredarad  •  24 Septembrie 2016, 15:44

Eu sint aradean , mi se rupe de Steaua, de Dinamo, le sustin DOAR, cind reprezinta Romania ( la Dinamo....nu e cazul, ca...). Pot judeca Steaua lucid : 1 Reghe este un antrenor umflat, mandatul trecut a trait pe o pregatire fizica , facuta de Neubert, si pe jucatori, indiscutabili mai buni, ca actualii 2 Spuneti-mi un tanar jucator , promovat ( scos in fata) de Reghe ! Nu are, ca nu-i joaca, acum Denis Man e pe lista de distrugere, desi in atac nu are jucator ca asta. 2 Echipa lui joaca invariabil 1-4-2-3-1, 9 cu 2 inchizatori strict defensivi..tip terminatul Bourceanu), deci baga 7 oameni in aparare. Cum sa ai faze cu Bourceanu, cu Muniru, cu Koke si slabi si doar defensivi ? 3.Nici un atacant nu se remarca, de ani buni, pentru ca Steaua nu aduce des mingea in careu, lipseste surpriza, neprevazutul, jocul este la alibi, nu apar faze. Nici nu pot aparea in 4 oameni de atac. 4. Jucatorii au valoare, au rezerve apropiate valoric, asta duce Steaua sus, nu Reghencamp, un antrenor....cu valoare limitata, plus cu o nevasta bagata in afacerile lui. Nu bat campii, spun ceea ce vede oricine, neutru.

1663755793951448
Costi Costinel  •  24 Septembrie 2016, 14:58

1. Să aducem aminte la toţi dinamoviştii cu burtă mare şi ceafă groasă : Steaua e păe primul loc , joacă în grupele europene şi are cel mai bun lot fie că vor sau nu toţi idioţii de dinamovişti din galerie sau redacţia gsp-ului . Auzi " steaua lui Reghe începe să apună " - hai serios , după un joc slab - DA VOI DINAMOVIŞTII CĂ NICIODATA NU AŢI AJUNS ÎN GRUPELE EUROPENE - NU MAI SPUN CÎ DE ANI DE ZILE NU LUAŢI TITLUL - la voi A APUS DE MULT RAŢIUNEA !!! A scuze , pe voi vă interesează " coregrafiile" doar că fotbalul se joacă pe teren NU ÎN TRIBUNĂ !!! Pe nimeni nu interesează lozincile *** a dinamoviştilor frustrati şi nici măcar frustrarea câtorva jurnalişti jegoşi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează