FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua mai transferă jucători » Rădoi insistă pentru un fotbalist dorit și în trecut de roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 11:58

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă lista cu jucători pe Steaua vrea să îi transfere în următoarele zile.

Chiar dacă au anunțat în mai multe rînduri că nu mai caută portar și că Rădoi se va baza pe Valentin Cojocaru, 19 ani, și pe Florin Niță, 27 de ani, în acest sezon, roș-albaștrii încă mai speră să-l convingă pe portarul Mario Felgueiras să vină la echipă.

Aceștia vor să-l aducă în cazul în care echipa va ajunge în grupele Champions League și și-ar asigura cel puțin 30 de milioane de euro!

Atunci și portarul ar putea fi atras de mirajul Ligii Campionilor și ar putea să mai cedeze din pretențiile salariale pentru a putea bifa meciuri în cea mai tare competiție continentală.

Portughezul de 28 de ani este o țintă a Stelei încă din perioada în care acesta se afla la CFR. Felgueiras s-a transferat în februarie 2015 la Konyaspor, dar nu a reușit să se impună.

1.400.000 €este cota lui Felgueiras potrivit transfermarkt.de

Citește mai multe detalii despre transferurile Stelei și lista cu jucătorii doriți de formația lui Mirel Rădoi în ediția de azi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală.

Alte subiecte exclusiv print: 

✓Păreri contradictorii ale fanilor steliști după meciul cu Trencin: "Steaua n-are față de 21:45!"
El e cel mai în formă stelist: nu e titular, dar e mereu decisiv!
De el se teme Steaua: Messi al Serbiei joacă la Partizan, viitoarea adversară a roș-albaștrilor
Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă la pariuri!
Interviu cu marea speranță a atletismului românesc, Florentina Marincu
Dialog cu Juan Antonio Flecha, retras din ciclism în 2013, acum expert Eurosport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iulie 2015, 17:47
Postat de satyricon pe 24 Iulie 2015, 14:41

Si din pacate poti sa te bucuri de (doar) un lucru, ce a transferat Steaua de la voi sunt cam tzepe! Tade nu e rau, dar nu e vre-o minune (nici nu se compara cu Piovaccari). Nu stiu cum o sa fie fundasul moldovean ...

Salutare,Carp a venit ca jucator liber de contract.

der.bomber
der.bomber  •  24 Iulie 2015, 14:44

Ar fi binevenit...Cojocaru prin evolutiile sale ne-a aratat ca nu-i prea sigur pe el .

satyricon
satyricon  •  24 Iulie 2015, 14:41
Postat de satyricon pe 24 Iulie 2015, 14:38

Esti plictisitor deja halpine! Tot ce vine de la cefereii tai sau in cel mai rau caz de la Mures este lux, nemaipomenit, epo-cal! Daca era transferat Cojocaru de la cefere i-ai fi lins talpile.

Si din pacate poti sa te bucuri de (doar) un lucru, ce a transferat Steaua de la voi sunt cam tzepe! Tade nu e rau, dar nu e vre-o minune (nici nu se compara cu Piovaccari). Nu stiu cum o sa fie fundasul moldovean ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează