FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Stilul Borcea revine la Dinamo » Sistemul de urgență prin care "câinii" vor să revină în fruntea clasamentului

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2017 09:44

Vasile Miriuţă a împrumutat sistemul de premiere promovat de fostul acţionar al "câinilor", care le promitea jucătorilor vacanţe la Miami sau maşini de lux.

Antrenorul lui Dinamo s-a inspirat de la Cristi Borcea! Fostul conducător al roş-albilor aşteaptă să-i fie dată sentinţa definitivă de eliberare condiţionată ca să revină acasă după 3 ani şi 7 luni de detenţie, dar actualul antrenor al lui Dinamo a împrumutat sistemul de premiere al celui poreclit "Leonidas". Mai exact, tehnicianul le-a promis o vacanţă exotică tinerilor Costache, Dudea şi tuturor celor care vor prinde meciuri în primul 11 al "câinilor". Un sejur plătit din buzunarul propriu!

Condiţia lui "Moş Crăciun"

"Eu am multe planuri pentru luna decembrie, nu aştept cadouri, aş vrea să fac mai degrabă. Dacă ajungem sus, în play-off, le plătesc eu câte o vacanţă exotică tinerilor de la prima echipă. Lui Costache, lui Dudea, celor care vor face peformanţă, să meargă şi ei cu prietenele în ţările alea frumoase. Ei au salarii mai mici, de-abia au terminat junioratul, încerc să-i stimulez pe toţi cei care vor să facă pasul la prima echipă. Aşa că toţi tinerii care vor ajunge aici şi vor face performanţe au câte un cadou de la mine", a mărturisit ieri Miriuţă.

A rămas cu promisiunile

În ceea ce-l priveşte pe Borcea, acesta le-a promis, în mai multe rânduri, jucătorilor diverse cadouri de lux pentru îndeplinirea unor obiective, precum câştigarea campionatului sau accederea în Champions League. După 2007 s-au materializat, fie câte un automobil de lux, fie o vacanţă la Miami, acolo unde-şi avea reşedinţa fostul şef al lui Dinamo până să fie încarcerat.
Dar în afara unor ceasuri de multe mii de euro pe care le-a făcut cadou diverşilor fotbalişti cu ocazia victoriilor cu Steaua în Derby de România, Borcea nu a avut motive să-şi premieze favoriţii, fiindcă nu au îndeplinit obiectivele. Nici campionatul, nici grupele Champions League. 

10.000 €e salariul lunar al lui Miriuţă la Dinamo

1.500 €e salariul lunar al lui Costache şi al lui Dudea în Ştefan cel Mare

"Mai avem 9 meciuri până la finalul lui 2017 şi trebuie să ajungem pe un loc de play-off. E obligatoriu! Cu Juventus contează numai victoria. Ne-am antrenat mai bine, ne-am cunoscut mai bine, am căpătat încredere, eu în ei şi ei în mine" Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo


"N-are rost să le pun acum jucătorilor clasamentul pe perete în vestiar. O s-o fac abia pe 15 decembrie, când terminăm meciurile pe 2017, sper că va fi bine până atunci" Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

"Cu Nemec nu s-a schimbat nimic. De Rivaldinho nu ştiu dacă va pleca, nu s-a vorbit despre asta. Eu nu-l văd pe Nemec la FCSB! Am vorbit cu el, rămâne să facă orice-şi doreşte. Eu îl văd plecând în străinătate"
Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
satyricon
satyricon  •  17 Octombrie 2017, 00:08

Metodele lui Borcea erau diverse. Dintre cele mai cunoscute: sa-si dea cu mingea in fata sau sa imparta sampanii categoriilor defavorizate cum sunt băieții cu fluierul!

bulletproof
bulletproof  •  17 Octombrie 2017, 00:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

modestxxl
modestxxl  •  16 Octombrie 2017, 19:27
Postat de fangigi pe 16 Octombrie 2017, 14:43

Salariul mediu net in Romania este de 2400 de lei pe luna. Copiii aia de 18-19 ani castiga mai mult decat dublu, asa ca nu sunt deloc de plans! Nici medicii si nici profesorii nu au 6500 oe luna!

Vor avea din ianuarie 2018, ;))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează