FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ştim cum arată contractul lui Aganovici la noua echipă » Salariu de 3 ori mai mare decît la Viitorul!

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 16:53

În această dimineaţă, Adnan Aganovici a decis să rezilieze contractul pe care-l avea cu Viitorul Constanţa şi să părăsească România.

Mijlocaşul, clasat pe locul 3 în Ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor la categoria de cel mai bun jucător străin din România, a decis să plece în Cipru la AEL Limassol. Fotbalistul de 28 de ani urmează să revină în această seară din Croaţia, iar mîine va pleca spre Cipru pentru a perfecta actele cu noua sa echipă.

Aganovici a înscris 7 goluri pentru Viitorul în prima parte a sezonului, şi şi-a luat "rămas bun" de la colegi şi de la staff-ul tehnic.

"Sînt şi fericit, dar şi supărat că-mi las aici o echipă care creşte. Nu ştiu ce mă aşteaptă acolo, dar mă duc la mai bine. Le doresc multă baftă celor de la Viitorul şi le doresc să iasă campioni. A fost o perioadă foarte bună aici, am lucrat cu băieţi excelenţi"
Adnan Aganovici, mijlocaș AEL Limassol

În schimbul transferului, cei de la Viitorul au încasat 50.000 de euro, iar contractul jucătorului o să fie unul mult mai bun decît la Constanţa. Va avea o primă la semnătură la AEL Limassol de 20.000 de euro, iar salariul lunar al acestuia va fi de 12.000 de euro, faţă de doar 4.500 de euro cît cîştiga la Viitorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează