FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Știm echipa care concurează cu FCSB și CFR pentru transferul lui Moruțan! E calificată în primăvara UEFA Champions League

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 09:03

Olimpiu Moruțan (18 ani) este unul dintre cei mai disputați jucători ai Ligii 1. FCSB și CFR Cluj sunt formațiile care și-au manifestat dorința de a-l aduce pe mijlocașul de la Botoșani, însă fotbalistul are și o ofertă concretă din Ucraina. 

Nu Dinamo Kiev, ci Șahtior Donețk, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, este formația care concurează că Gigi Becali pentru semnătura talentatului fotbalist de la FC Botoșani. 

Surse GSP susțin că oferta ucrainenilor este una comparabilă cu cea făcuă de Gigi Becali pentru fotbalist. De asemenea, alte două echipe din Anglia și Italia s-au interesat de Moruțan, însă n-au înaintat înă nicio ofertă concretă. 

Această săptămână este una importantă în transferul lui Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime trebuie să-i dea un răspuns lui Gigi Becali. Cel mai probabil discuțiile dintre cele două cluburi se vor purta după disputarea ultimei etape din acest an.

"E adevărat că Moruțan e cel mai curtat jucător la acest moment. Toată lumea întreabă de el. Din toate campionatele, din Portugalia, Anglia, Rusia, din toată Europa. La acest moment, doar Steaua are interes concret", a fost reacția lui Cornel Șfaițer la TV Digi Sport. 

600.000 €este cota pe transfermarkt a lui Olimpiu Moruțan 

Olimpiu Moruțan a înscris două goluri și a oferit patru pase decisive în acest sezon în care a jucat 20 de partide. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  13 Decembrie 2017, 14:09

Morutan nu joaca pe postul potrivit!Un antrenor bun l-ar pune in centrul liniei de atac,cu toate ca nu are forta si viteza,dar are dribling...si toata poarta in fata!

raikkonen79
raikkonen79  •  13 Decembrie 2017, 12:47
Postat de arsenie_b pe 13 Decembrie 2017, 10:34

Mai bine ar cauta un fundas central si un inlocuitor pentru enache.. jucatori ofensivi avem destui. Poate si un mijlocas de creatie, mai ales ca teixeira a cam iesit din circuit si nu cred ca il mai vedem jucand

Pai asta nu-i mijlocas de creatie?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Decembrie 2017, 11:48
Postat de Dan Ionescu pe 13 Decembrie 2017, 09:41

Morutan are ceva din hagi.La 18 ani pare deja matur in joc.Mai are mult de lucrat la finalizare,dar pare baiat serios ,fara tatuaje si ifose.Ma uit si lainterviuri ,pare echilibrat.

toti par seriosi pana dau de bani, apoi isi iau lumea in cap.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează