FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, LUNI, 20:45, TV DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Stoican a luat decizia în privința lui Qaka » Ce se va întâmpla cu jucătorul dorit de FCSB

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 18:54

Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute că mijlocașul Kamer Qaka, 23 de ani, și-a dat deja acordul pentru FCSB. Ieșenii susțin că, într-adevăr, a sosit o ofertă din partea grupării lui Gigi Becali pentru internaționalul albanez, doar că încă nu și-au dat acordul pentru transfer.

  • Poli Iași - FCSB se joacă luni, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT cu VIDEO pe GSP.ro.

FCSB a oferit 320.000 de euro, cea mai bună ofertă financiară, superioară celor de la Craiova și Zaragoza, fiecare propunând câte 300.000 de euro.

Indiferent dacă s-a înțeles sau nu cu gruparea lui Gigi Becali, Flavius Stoican a mărturisit că are încredere și vrea să se bazeze luni seară pe Qaka. Albanezul a resimțit dureri la genunchi în ultimele zile, însă a rezistat bine la antrenamente.

"În momentul în care a venit la Iași, Qaka avea niște calități. Acum, mă bucur că după aproape un an și-a păstrat calitățile, și-a îmbunătățit stilul de joc și a ajuns să fie curtat de echipe importante.

Sunt mândru de el și sper să-i rămână pe mai departe plăcerea de fotbal. Cred că și luni seară, împotriva Stelei, va face un meci mare, el este jucătorul lui Poli Iași și știu că va arăta mult devotament", a comentat Flavius Stoican pentru GSP.RO.

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  06 Mai 2018, 22:54

sper sa arate acelasi devotament pe care l-a aratat gustavo in blatul de aseara :))

wishmaster
wishmaster  •  06 Mai 2018, 22:15
Postat de davidblack pe 06 Mai 2018, 20:38

Fcsb nu este steaua ...dar este ce mai scarba echipa din romania ....care umbla numai cu manarii ( la propriu si la figurat ) ....doar fcsb transfera inainte de meciul direct ...

și kvsc pe Costache de la rinam8, înainte de meciul direct cu... ghici cine? rinam888888 :D... dar aia nu se pune, ca doar știm ca FC Ghiveciul e cea mai corecta și sportiva echipa din L1! stai jos, ***, ești prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Mai 2018, 21:19
Postat de valyomanyd pe 06 Mai 2018, 21:01

Ieri semnase cu Fcsb pe 400.000, astazi doar s-a înțeles și oferta e de 320.000...Să tot fii jurnalist ! :)))

Una e suma pe care oprimeste Iasiul si cealalata e suma platita, cu tot cu TVA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează