FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Suma uriașă pe care e gata s-o plătească Hagi pentru doi juniori: "Îmi doresc să joc la prima echipă"

Tudor Moldovan cu mingea la picior // Foto: Facebook
Tudor Moldovan cu mingea la picior // Foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 17:12

Regal Sport București vinde pe bandă rulantă! După ce a transferat un lot de peste 20 de jucători la CSA Steaua în schimbul a 30.000 de euro, acum va da jucători și la Academia Viitorului.

Gică Hagi a pus ochii pe Robert Ion (mijlocaş/16 ani) şi Tudor Moldovan (mijlocaş/17 ani), pe care vrea să-i transfere neapărat. Patronul campioanei ar fi dispus să plătească 50.000 de euro în schimbul celor doi tineri fotbaliști.

Cei doi jucători vor merge la Ovidiu pe 8 iulie pentru a efectua câteva antrenamente cu Viitorul și pentru a vorbi cu Hagi, iar apoi ar urma să fie transferați.

GSP.ro a stat de vorbă cu Tudor Moldovan, care spune că visul său e să joace pentru prima echipă a Viitorului, însă e conștient că ”trebuie să o ia pas cu pas”.

"Abia așteptăm să ajungem la Viitorul, deși n-am vorbit încă cu domnul Hagi. Am auzit și noi de acea sumă. Părerea mea este că o merităm amândoi", a declarat Tudor Moldovan.

Tânărul mijlocaș a continuat și a vorbit despre visul său: "Ar fi un lucru foarte frumos să merg la prima echipă, dar eu spun că ar trebui să o iau treptat. Ce-i drept îmi doresc mult să ajung la prima echipă".

"Încă nu m-a contactat nimeni de la CSA, dar la mine oricum ar fi fost vorba de un împrumut acolo" Tudor Moldovan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
prazburg1948
prazburg1948  •  28 Iunie 2017, 02:32

Tot 50.000 a dat si Mititelu pe fratii Costea. Sunt praf acum, dar la un moment dat Florin a fost golgheterul Romaniei. Hagi stie el ce face, eu am incredere in el. Mai bine decat sa importam rebuturi din tari exotice.

poison
poison  •  27 Iunie 2017, 23:16

Mama ce suma uriasa pt 2 jucatori :)))) Penibil titlu.

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Iunie 2017, 20:43

bravo hagi! felicitari! asa fcsb-ul si fcsb-istti vor ramane cu buzele umflate si sezonul asta cu toate transferurile lor de pensionari de trei stele cu tot! ha ha ha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează