FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Becali pentru a-l transfera pe Budescu » Cât oferă Steaua Roșie Belgrad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 09:05

Constantin Budescu păstrează suspansul în privința transferului său. O situație cu care atacantul e obișnuit, pentru că așa a procedat în fiecare dintre ultimele două ferestre de transferuri.

La începutul anului trecut a tratat îndelung până s-a transferat în China, la mijlocul lui 2016 a negociat și cu Steaua, și cu Astra până când a hotărât să continue la Giurgiu. Acum i-a aprins din nou imaginația lui Becali. 

Becali crede că poate să-l determine pe Budescu să-și schimbe planurile. Cu bani mulți, pentru că doar așa l-ar deturna. Steaua Roșie îi propune 200.000 de euro la semnătură și un salariu de 20.000 de euro lunar. În aceste condiții, patronul Stelei trebuie să pluseze.

"Mi-a zis că ia vreo trei salarii de la chinezi la reziliere și apoi vine la Steaua", își face curaj Gigi.

Citește în Gazeta Sporturilor de azi și în Ediția Digitală toate detaliile acestui transfer și unde spun apropiații lui Budescu că se poate transfera mijlocașul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  11 Ianuarie 2017, 11:28

Cu banii ăştia, Steaua poate aduce un superjucător de afară !

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Ianuarie 2017, 11:17
Postat de valentinn10 pe 11 Ianuarie 2017, 11:05

Urat mai esti bai frate *** si urat , mama ma ia frica .FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27 , CURAJ VITEZISTI .

vad ca te uiti in sus, cum draq vezi daca e cineva urat sau frumos, citesti in stele ?:)mai ai de citit vreo luna, dupa care o sa citesti in ...star :) sau in ..car :)

sadiku
sadiku  •  11 Ianuarie 2017, 11:12
Postat de valentinn10 pe 11 Ianuarie 2017, 11:05

Urat mai esti bai frate *** si urat , mama ma ia frica .FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27 , CURAJ VITEZISTI .

tu esti frumos rau martalogule

Vezi toate comentariile (13)
Comentează