FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Șumudică a vorbit deschis despre pariuri și uimește: "Încă mai pariez cu cei din staff" :) » Ce spune despre mafia pariurilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 12:10

Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului în ancheta GSP și a vorbit deschis într-un interviu acordat ziarului despre mai multe subiecte, inclusiv cele legate de pariuri. 

Recunoaște că îi este greu să se lase de acest obicei, dar o face doar cu gândul că meseria de antrenor este cea din care își întreține familia. 

- Mai există tentaţia să pariaţi?
- Există, dar mă abţin. Și când mă uit cu stafful meu la un meci pariez cu colegii. Pe o masă, pe zece flotări, pe nu știu ce. Că bat gazdele, că se mai dă un gol... Mă abţin să mai pariez oficial, fiindcă ar fi un dezastru pentru cariera mea să fiu suspendat din nou. E singurul job pe care-l am, e meseria din care îmi întreţin familia. Și-mi place foarte mult ceea ce fac.

- E o influenţă a unei mafii a pariurilor?
- Cu siguranţă. Nu știu la ce nivel. Cred că sunt puţini antrenori care să facă jocurile vreunei mafii. Nici nu cred că există vreun antrenor care să se implice. Fiindcă așa ceva poate fi făcut doar cu jucătorii. Și dacă-i ceri unuia să facă un blat, la un moment dat s-ar putea să ajungi în conflict cu acel jucător, care te are la mână. Și nu mai pui capul pe pernă. Mi se pare că în tenis e mai simplu, că se joacă unu la unu, nu e nevoie să se implice multe persoane. În fotbal e mai greu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Decembrie 2016, 13:59

stie cam multe ninel asta,ar trebui sa il intrebe dna ul mai multe

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Decembrie 2016, 12:29

De savurosii astia doi, Sumudica si Becali, nu mai scapam. Poate aflam si ce bea dimineata Sumudica - ceai sau cafea? Si cu ce mana se scarpina in cap. Fiindca ne pasa de sport, nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează