FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Șumudică sare la gâtul lui MM și îi atrage atenția lui Becali! Dezvăluiri incredibile din cantonamentul FCSB: "Iată ce face Dică înainte de Lazio"

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 22:47

Marius Șumudică i-a răspuns lui MM Stoica după ce oficialul FCSB a ținut să-l taxeze pentru că s-a luat de Nicolae Dică. Și recentele declarații ale antrenorului de la Kayserispor despre Lobanovski l-au deranjat pe MM. 

În afara răspunsului pentru MM, Marius Șumudică a ținut să-i atragă atenția și lui Gigi Becali asupra celor întâmplate în ultima vreme la baza FCSB de la Berceni:

 "Eu mă așteptam să fie pe baricade, alături de echipă, doar e cea mai importantă săptămână a FCSB-ului. El nu poate să lucreze cu mine pentru că nu știe limba turcă să traducă la conferință înainte de meciul cu Besiktas.

Poate așa înțelegea ce am spus referitor la Lobanovski. Mă miră că a avut timp de ieșit la tv.  În acest timp, la antrenamentele dinaintea meciului cu Lazio, Dică a ținut lecții deschise cu antrenorii cursanți pentru licența PRO. Cu Șumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el manager văd că se poate!", a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

Ce a zis MM Stoica azi:

"Șumudică? Niciodată! Fac o paranteză și spun: Noi suntem Steaua! Puteți face interviuri cu alde Junior Măcriș sau mai știu eu cine, care să zică că CSA e Steaua. Lăcătuș? Lăcătuș a lucrat de 4 ori la Steaua asta.

Nu i se poate șterge din CV. Steaua are 40 de mii de fani care vin la meciuri și nu au cum să susțină o echipă antrenată de Șumudică. E ca și cum ar veni Ioniță, și aici mai fac o paranteză și spun că îl voi trage de urechi pe crainic pentru că îl bagă în seamă pe Ioniță.

Eu nu am nicio relație cu Șumudică. Nu voi lucra niciodată cu el și nici el nu vrea să lucreze cu mine. Este o antipatie de ambele părți. Pe mine m-a deranjat că a vorbit de Dică, că e tâmpit ăla care nu califică, că nu știu ce.

Am văzut acum că s-a luat de Lobanovski. Pentru mine Lobanovski a fost o legendă și în biroul meu este un tricou înrămat pe care se află semnătură lui. Și mă bucur foarte mult că finul meu, Florin Cernat, a fost luat de Lobanovski la Dinamo Kiev și acel antrenor i-a dat numărul 10" a spus Mihai Stoica la Pro X.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
761094350703709
Dinu Gabriel  •  14 Februarie 2018, 22:17

Acest Șumudică are mari carențe în ce privește educația, politețea, comportarea civilizată...s..a.m.d....Are ceva rezultate ca antrenor și i s-a ridicat nasul cam mult. Dar nu el e de vină, ci jurnaliștii care îl forțează ( și nu numai pe el..), îl incită să răspundă mai mereu în replică față de cei cu care este în dezacord, aruncându-i replici pe care cică le-ar fi zis unul și altul. Evident că întărâtat Șumi dă cu barda ... Chiar nu se poate să încetați cu modul ăsta de a face jurnalism, jurnalism de baltă??? Ăsta e Can-can, nu jurnalism de sport, mahala...orice dar numai corect nu e. Iar Șumudică ar cam trebui să=și vadă de meseria lui și să nu mai intre în dialoguri de conflict cu unul și cu altul, pentru că îi sare repede țandăra și vorbește numai prosti...

138221630317917
Alex Macrou  •  14 Februarie 2018, 21:34

Cica MM nu va lucra niciodata cu Sumudica... Puteti sa-mi spuneti ce lucreaza acest individ?

138221630317917
Alex Macrou  •  14 Februarie 2018, 21:33

Cica MM nu va lucra niciodata cu Sumudica... Puteti sa-mi spuneti ce lucreaza acest individ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează