FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

EXCLUSIV Șumudică SUSPENDAT în scandalul pariurilor! Ce pedeapsă a primit antrenorul liderului + Prima sa reacție

Articol de , - Publicat luni, 29 februarie 2016 19:15

Comisia de Disciplină a FRF a dat azi verdictul în cazul lui Marius Șumudică, acuzat că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1.

FRF a decis astăzi să-l suspende 6 luni competiționale pe Șumudică și să-i dea o amendă de 100.000 de lei. Asta înseamnă că antrenorul nu mai poate sta pe bancă la meciuri și nici să conducă antrenamentele! 

Șumudică are dreptul la Apel și poate duce cazul chiar și pe masa TAS.

"Ce să vă fac eu? Sunați la Comisie să facă ei declarații" Marius Șumudică pentru GSP.ro

"100% vom ataca decizia la TAS. Este normal să facem asta pentru că e antrenorul nostru. Deocamdată nu știm mai multe detalii. Nu cunoaștem încadrarea. Așteptăm să ne vină pronunțarea după care vom găsi o soluție" Petre Buduru, președintele comitetului director la Astra, pentru GSP.ro

Iată ce spune regulamentul:

Potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, articolul 60.5, "fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu: a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei".

"În momentul în care se va da un verdict, vom comenta. Nu mai vreau să vorbesc până nu se dă o hotărâre. Aşa cum am mai spus, indiferent de ceea ce se va întâmpla, îmi voi duce crucea. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Respect comisiile şi voi respecta şi decizia de a mă suspenda, dacă vor considera că sunt vinovat"
Șumudică la Digi, azi-dimineață

Decizia COMISIEI DE DISCIPLINĂ A FRF

sumi

Toată această poveste a pornit după ce ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a dezvăluit la 10 februarie că Marius Șumudică joacă la pariuri și mizează și pe meciuri din Liga 1, deși acest lucru este interzis de regulamentele FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (215)
444001919101397
Florean Andrei  •  01 Martie 2016, 12:48

Comisiile FRF umblă iarăşi cu sferturi de măsură. Regulamentul prevede clar, doi ani suspendare, nu o jumătate de an !

854605894625108
Silviu Apostol  •  01 Martie 2016, 12:42

Daca potrivit art. 60.5 al Regulamentului disciplinar al FRF este prevazuta O SINGURA pedeapsa cu doua puncte cumulative , cum mama dreaqului acesta comisie i-a redus pedeapsa la un sfert ???

shark_34
shark_34  •  01 Martie 2016, 10:50
Postat de mickey13 pe 01 Martie 2016, 10:18

Ninel... Il mai cheama si Ninel. =))))))))))))))))))))))))

nu uita de SUMIBET,cum i-a zis cineva inspirat tot pe aici!

Vezi toate comentariile (215)
Comentează