FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Surpriză de proporții! După Alibec și Budescu, încă un titular de la FCSB se răzvrătește: "Vreau să plec, gata!"

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 09:49

Romario Benzar (26 de ani) l-a sunat de urgență pe agentul său, italianul Pietro Chiodi, cerându-i să-i găsească echipă în vară, fundașul dreapta nemaidorind să rămână la FCSB. 

Experiența FCSB pentru Romario Benzar se poate termina chiar în această vară, la mai puțin de un an din momentul în care-și punea semnătura pe contractul cu vicecampioana României.

Sursele ziarului au dezvăluit că în ultima perioadă fundașul dreapta de 26 de ani a avut mai multe discuții telefonice cu agentul său, Pietro Chiodi, și i-a cerut acestuia insistent să-i găsească o echipă la care să joace din vară.

"Au fost echipe care s-au interesat de serviciile lui Romario și înainte de venirea la Steaua, dar și după ce-a semnat cu formația roș-albastră. Au existat discuții și în ultimul an, dar nu avea niciun sens să insistăm pe această pistă. Acum, jucătorul l-a sunat pe agentul său și i-a spus să-i găsească din vară o echipă care e dispusă să plătească o sumă de bani pentru transferul lui, dar și să-i asigure un salariu de minimum 15.000 de euro pe lună. Chiodi a pornit deja discuțiile și din vară e posibil ca Benzar să schimbe campionatul", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

Transferat de la Viitorul pe 1,7 milioane de euro, Benzar nu mai vrea să rămână la FCSB, fiind deranjat de situația din acest moment de la echipă.

"Antrenamentele sunt mult mai slabe decât erau la Viitorul, toată lumea face ce vrea. Se râde, e distracție mare și multe momente cu timp mort. La Viitorul, Hagi nu permitea glumele în timpul ședințelor de pregătire. Era muncă și atât!", mai spun apropiații fotbalistului.

În meciul de luni cu Universitatea Craiova, Benzar a fost singurul jucător transferat de la Viitorul care a început meciul ca titular.

1,8 milioane de euro e cota lui Benzar pe transfermarkt, cu  200.000 mai mică decât în momentul plecării de la Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
robertino2
robertino2  •  12 Aprilie 2018, 11:44

Si uite asa mai ia ala un balon de aur, cu furturile din final de meci.

ray51
ray51  •  12 Aprilie 2018, 11:13

FCSB-ul se dezmembreaza din cauza virtutilor lui Gigi.

its1134
its1134  •  11 Aprilie 2018, 20:18
Postat de Livi Andrei pe 11 Aprilie 2018, 16:23

Bai baiatule, intr-o perioada imi erai simpatic dar incepi sa devii mai penibil decat yusuf! "In 2003 Becali nu a preluat marca Steaua. A incercat sa obtina acordul militarilor, iar cand acestia l-au refuzat si-a facut propria marca Steaua, pe care a inregistrat-o si care i-a fost radiata dupa primul verdict de la ICCJ. De ce e importanta marca, o sa ma intrebati, mai ales ca acelasi Becali a sustinut peste tot ca marca e un desen si nimic mai mult. Ei bine, nimic mai fals. Marca inseamna, in primul rand, identitate. Am sa revin la exemplul cu fabrica de cola. Imaginati-va ca in Romania exista o fabrica de sucuri cola, una dintre cele doua mari din lume, pe care le gasesti in toate magazinele. La un moment dat, un om de afaceri vine si cumpara fabrica respectiva. Omul preia cladirea, preia liniile de imbuteliere, preia depozitele si asa mai departe. Dupa o scurta perioada, se apuca si el sa produca suc sub aceeasi marca de cola, moment in care se trezeste cu un proces de toata frumusetea. De ce? Pentru ca el a cumparat fabrica, nu marca! Cam asta este situatia FC FCSB. Becali a preluat in 2003 structura unui club de fotbal, fabrica. A incercat, si e foarte important acest aspect, sa preia si marca, insa nu a reusit acest lucru. Fara marca, are o echipa de fotbal fara identitate. Timp de mai bine de un deceniu, echipa latifundiarului a parazitat marca Steaua si a reusit cumva sa isi creeze un soi de identitate proprie, motiv pentru care exista in prezent..."

Propagandist de 2 lei. Auzi bă, cu fabrica ta de cola. În scenariul pe care l-ai făcut tu (crezând că ești inteligent), dacă adăugăm faptul că marea firmă (Big Cola), în deceniul ăla, I-au închiriat omului de afaceri utilajele lor pentru ambalare? Ba chiar l-au invitat să le modernizeze sticlele și s-au bucurat. Și dacă unii oficiali din Big Cola au ieșit pe la TV susținând ceea ce zici tu că omul de afaceri a parazitat? Ce să însemne asta? De ce prezinți mă *** doar aspectele care-ți convin? Asta mă enervează. Bă Bulă, nu mai e comunism.. nu poți trunchia contextul doar să-ți iasă cum vrei tu. Am fost toți prezenți, știm că timp de 10 ani MApN-ul nu a zis nimic, nu s-a gândit că le-ar fi fost furată marca, ba chiar i-au dat ciobanului în chirie stadion și bază de pregătire. S-au bucurat când le-a pus nocturnă și scaune noi. Au ieștit diverși oameni la interviuri să comenteze reușitele Stelei.. pronunțând ÎN CLAR >>STEAUA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează