FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Surpriză mare pentru Marius Șumudică după calificarea istorică în grupele Europa League cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 13:14

După ce-a câștigat campionatul în sezonul trecut în România și după ce a reușit calificarea în grupele Europa League, Marius Șumudică ar putea avea parte de o surpriză din partea primăriei din Giurgiu.

Sursele Gazetei au dezvăluit că Marius Șumudică poate deveni cetățean de onoare al orașului Giurgiu. Totul a venit după propunerea lui Narcis Coman, primul portar desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1978 în ancheta Gazetei.

Coman este consilierul pe probleme de sport al primarului din Giurgiu, Nicolae Barbu, iar după performanța din meciul cu West Ham cei doi au discutat despre acordarea acestei distincții antrenorului de 45 de ani.

Propunerea va fi discutată chiar la prima ședință a Consiliului Local, fiind șanse foarte mari ca aceasta să fie aprobată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
306640699727631
Nae Ionescu  •  27 August 2016, 11:54

pai nu romanii si-au tras singuri suturi in fund mereu fara sa ii caute cineva? nu ei si-au omorit cei mai buni fii ai tarii pe care ii indexeaza si azi ca deh este ingenunchiat de altii cu echere si compasuri? nu vedeti ce oribilati dau la televizor? mai vine si plesu sa ne spuna ca el se uia la "las fierbinti ." dar misto faceau si vacanta mare si tot de prost gust. ma rog pentru un segment din ce in ce (regretabil) mai mare al populatiei prinde. dar ati vazut cumva jazz in tara asta? ati vazut concerte ale marilor artisti care ne viziteaza undeva pe la tv? nu sint in stare sa dea meciuri de fotbal ale echipelor romanesti. si atunci va mirati ca ungaria ne-a depasit si la iubire de tara si la sport si la curatenie si la cum isi conserva bogatiile tarii? pacat! este un popor genial in arta in multe dar din pacate lipsa de caracter ne-a darimat pe toti. au plecat din tara dupa 89 cam 4 milioane de oameni care se puneau singuri la coada repetativ dupa cum declara domnul " TONTA." bati manelisti pe pepe si zavo sau ce mai face fica de securist savuica pe la mare dupa divort. sau a lui spatar si cum a luat o pioneza in talpa de neam prost a lui salam si se aude pe parchet ca si cum ar fi fred astaire. minciuna , tupeul, slugarnicia, cameleonismul, dedublarea, violenta verbala si nu numai, spaga si multe altele au fost ridicate la rang de virtute. o tara care se topeste care dispare si unde buruiana a evoluat se crede palmier. o tara frumoasa data de Dumne

444001919101397
Florean Andrei  •  26 August 2016, 19:43

Păi de cei istorică calificarea astrei în EL, doar a fost şi anul trecut ? Pentru Steaua, ratarea UCL şi calificare în EL este un semieşec !

819602521427859
Stancu Florin  •  26 August 2016, 17:36

Si dl. Prodan este cetatean de onoare al comunei Snagov, dupa jocurile deosebite ale echipei sale la doua capete. A nimerit vreo 10 rezultate scor exact si vreo 5 pauza- final.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează