FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriza pregătită de Andone și Negoiță » "Câinii" aduc un om important la echipă: "A stat 18 ani în Germania"

FOTO Octavian Cocoloș fcdinamo.ro
FOTO Octavian Cocoloș fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 14:55

Ioan Andone, noul antrenor al lui Dinamo, a oferit un interviu in exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre noul mandat pe banca formației dinamoviste.

Tehnicianul de 56 de ani și-a propus să promoveze cât mai mulți tineri și a dezvăluit ce urmează să se întâmple la academia de juniori 

"Domnul Negoiță pregătește un proiect de viitor la Săftica, acolo unde va fi creată o academie de fotbal. Vrem performanță!

O să avem și un antrenor foarte bun, foarte bine cotat, care a lucrat timp de 18 ani în Germania, în cadrul federației de fotbal. El mă va ajuta și pe mine la prima echipă, va face parte din stafful meu. Dar va coordona și tot ce înseamnă Centrul de copii și juniori.

Chiar îmi doresc să accepte oferta pe care deja i-am făcut-o, zilele viitoare ne vom vedea cu el.", a spus Ioan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Interviu complet, în care Andone dezvăluie ce jucători ar readuce la Dinamo, de ce a renunțat la doi jucători și cum a găsit echipa după plecarea lui Rednic, este în ediția tipărită și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓ Descrierea atacantului dorit de Steaua e făcută de Tony (ex-CFR): "E foarte tehnic și rapid"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
marius969
marius969  •  27 Mai 2016, 15:27
Postat de steaua1986forever pe 26 Mai 2016, 23:31

E bine ca "a stat" 18 ani in Germania. Altii mai fraieri, au MUNCIT 18 ani in Germania.Nu toti au norocul "sa stea"....altii mai amarati, trebuie sa puna si mana pe chestia aia la care au alergie majoritatea romanilor, ii zice "munca"...

"O să avem și un antrenor foarte bun, foarte bine cotat, care A LUCRAT timp de 18 ani în Germania, în cadrul federației de fotbal." Asta este declaratia din articol, stiu ca sunt prea multe cuvinte de citit pentru un stelist, dar macar nu mai incerca sa o faci pe inteligentul!

hvlada
hvlada  •  27 Mai 2016, 12:27

Proiectul lui Negoita se adevereste ,oamenii care arunca cu tot felul de prosti din gura ar trebuii sa se linisteasca ,sa se spele pe dinti inainte sa vorbeasca.... Dinamo va deveni in curand o forta ...!!!

mvradulescu
mvradulescu  •  27 Mai 2016, 08:58
Postat de steaua1986forever pe 26 Mai 2016, 23:31

E bine ca "a stat" 18 ani in Germania. Altii mai fraieri, au MUNCIT 18 ani in Germania.Nu toti au norocul "sa stea"....altii mai amarati, trebuie sa puna si mana pe chestia aia la care au alergie majoritatea romanilor, ii zice "munca"...

Nutresc speranța că-și aduce și scaunul pe care a „stat” ... Ar contribui și la creșterea „avuției naționale” ... Mă temeam că sosește Mircea Lucescu să pună pe picioare „Academia Dinamo”, însă m-am liniștit ! Ar trebui să savurez că au și alții parte de tot felul de știri fanteziste de genul „Îl vrei la ... ?”, însă din păcate, constat că presa aruncă pe piață tot felul de „fâsssss -uri” !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează