FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriză uriașă în "telenovela" Palici la Dinamo! Salariul incredibil pe care Negoiță i-l ofertă croatului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 10:56

Dinamoviști, vă era dor de serialul "Antun Palici"? Telenovela de vara trecută a revenit pe ecrane în această iarnă. Dacă va mai sosi la negocieri, lui Palici i se va propune un salariu foarte mic. 

Fotbalistul de 29 de ani, liber de contract, trebuia să sosească la București în urmă cu două zile să semneze contractul, n-a mai venit, iar președintele Alexandru David a anunțat ferm:

"Dacă vine să semnăm până luni, va fi jucătorul clubului. Dacă nu, nu". Ultimele informații spun că Antun ar lua în calcul în continuare oferta "câinilor", cu toate că n-a mai răspuns la telefon în ultimele zile.

La București îl așteaptă o surpriză, dacă mai vine: ca să arate că nu stă în el, roș-albii vor să-i ofere un salariu total surprinzător croatului. 

Află din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau de pe platforma Gazeta Digitală salariul pe care Dinamo i-l propune lui Antun Palici pentru a reveni în "Ștefan Cel Mare".

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
jalabert
jalabert  •  06 Ianuarie 2018, 21:51

o sa fie bascalie, dar rinamo in sine e bascalie pentru rinamovisti cu dedicatie.

1745flo
1745flo  •  06 Ianuarie 2018, 20:37
Postat de geogeo pe 06 Ianuarie 2018, 14:18

Nu-i asa ca tot Becali si FCSB-ul(Steaua) sunt de vina?

Nu, ei sunt doar rușinea Europei!

demolarii
demolarii  •  06 Ianuarie 2018, 17:50

Telenovela e a GSP.ro. Când jurnaliștii au profesionala, e maximul ce-l poți obține....mai scrieți, dar nu uitați că mai sunt 10 echipe în Liga I......

Vezi toate comentariile (15)
Comentează