FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Suspendare drastică pentru intrarea care putea provoca o tragedie! Ce penalizare a primit nigerianul Benjamin Kuku

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 15:44

Comisia de Disciplină a FRF a dictat o suspendare record pentru Benjamin Kuku, fotbalistul lui Sepsi Gheorghe eliminat acum o săptămână după o intrare bruală la Denis Haruț, fundașul lui ACS Poli. 

Nigerianul lui Sepsi a primit nu mai puțin de șase etape de suspendare! Astfel, nu va mai evolua deloc în acest sezon și va rata și debutul campionatului viitor!

Minutul 36 al meciului dintre Sepsi OSK și Poli Timișoara a oferit un moment șocant. Benjamin Kuku și tânărul Denis Haruț au fost în prim plan. Cei doi s-au ciocnit violent la un duel la cap la mijlocul terenului și s-au prăbușit inconștienți pe gazon.

Primul și-a revenit după doar câteva minute. Problemele mari au fost cu fundașul celor de la ACS Poli Timișoara, care nu s-a mai mișcat. Imediat, toți cei de pe teren s-au temut de ce era mai rău. Haruț a căzut inconștient și, până la apariția ambulanței, colegii de la Timișoara s-au grăbit să-l ajute să nu-și înghită limba. Meciul a fost întrerupt 5 minute, timp în care fotbalistului i-a fost pus guler cervical și apoi a fost dus de urgență la spital.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  23 Mai 2018, 19:00

Sint curios ce va hotari comisia de disciplina cu Becali,pentru mesajul si atacul rasist facut catre CFR ,conform careia va spulbera echipa de unguri al Clujului sustinut de Orban Viktor (prim ministrul Ungariei)....

112718839608210
Bumbu Dorel  •  23 Mai 2018, 18:55

Neseriozitate...faultul in primul rand nu a fost atat de grav ca aparenta...exact doua asemenea situatii,absolut identice s-au intamplat dupa acel incident la alte doua meciuri,si la nici una nu s-a acordat nici macar cartonas galben !! Ce inseamna sa fii jucator la SEPSI !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează