FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

EXCLUSIV Susținere importantă pentru Gino Iorgulescu! Generația de Aur îl vrea președinte

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 13:27

Gino Iorgulescu și Sorin Drăgoi se vor duela pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, la alegerile care vor avea loc pe 23 octombrie.

Iorgulescu, actualul șef al LPF, are un avantaj important, fiind susținut de grupul de candidatură al Generației de Aur la președinția FRF. 

"Este un fost internațional și este unul dintre ctitorii Generației de Aur,  din postura de antrenor secund al echipei naționale (n.r. Iorgulescu a fost secund la națională în perioada 1990-1993). Cel mai important este faptul că vine din fotbal.

Fotbalul românesc are nevoie să fie condus de oameni competenți, care vin din fotbal și care cunosc fenomenul", a spus Pompiliu Popescu pentru GSPR.RO.

Fostul medic al echipei naționale este inițiațorul grupului de candidatură al Generației de Aur la alegerile pentru FRF, din care fac parte aproximativ 60 de foști internaționali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  17 Octombrie 2017, 20:42

*** intra in actiune !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vanitosu
vanitosu  •  17 Octombrie 2017, 15:49

Daca prin generatia de aur se intelege Dragnea, Tariceanu , Ponta si etc ok sunt de acord...dar am o intrebare: cat ne mai agatam de trecut? Generatia de aur a fost, a trecut...deja cliseul asta este fumat de ceva timp, mai ales cand vad cate un jucator al generatiei care iese si face o morala de 3 - 4 pagini ( nu vreau sa fiu inteles, ii respect pentru ce au facut tinand cont de conditiile din romania) dar chiar trebuie sa trecem peste si sa ne obisnuim ca au trecut 20 de ani

balauru48
balauru48  •  17 Octombrie 2017, 14:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează