FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Thiess îi face praf pe Negoiță, Cornel Dinu și conducerea lui Dinamo + Promisiunea pentru suporteri: "Garantez vânzarea clubului. Veți putea cumpăra acțiuni" » Reacția dinamoviștilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 09:56

Adrian Thiess, cel care susține că va aduce un nou patron la Dinamo, a luat pe toată lumea la țintă după ce PCH a intrat în Consiliul de Administrație al formației din Ștefan cel Mare.

"Un om care joacă rolul unui fotbalist fără talent (n.r. actorul Răzvan Oprea, inițiatorul proiectului «Dinamoviști pentru Dinamo» ) într-un serial și apoi să vină să se dea salvatorul lui Dinamo chiar e prea mult și pentru Cornel Dinu. Măcar Dinu e un personaj. Cu toată antipatia pe care Cornel Dinu mi-a purtat-o, mie îmi pare extrem de rău de el pentru că eram convins că avea capacitatea să țină în jurul lui oameni de valoare care să facă o schimbare. Vezi cum e, din dușmănii se creează cele mai mari prietenii. Tot de mine vor avea parte cei de la Dinamo.

Îmi pare rău de Cornel Dinu pentru că la vârsta lui nu merita umilința asta. Acum câteva zile îl pupa în dos pe Negoiță și spunea că e un om care înțelege, care vrea, care nu știu ce. Uite pe cine ai pupat tu, Cornel Dinu! Uitați-vă cu cine aveți de a face!", a declarat Thiess pentru GSP.ro.

"Negoiță nu deține nimic"

Omul de afaceri susține că Ionuț Negoiță nu are cum să ofere acțiuni nimănui, ținând cont că Nicolae Badea are o hotărâre judecătorească definitivă prin care și-a reprimit acțiunile.

"Lucrurile sunt foarte clare la Dinamo. Domnul Negoiță nu deține nimic, deține în schimb un dosar penal pentru bancrută frauduloasă și probabil că asta se va lăsa și cu pușcărie, că așa e într-o țară civilizată. Domnul Badea deține o hotărâre judecătorească definitivă și acum are 93% din acțiunile lui Dinamo.

Ceea ce a făcut clubul Dinamo cu aceste 250 de acțiuni reprezintă zero barat. Toată chestiunea asta e doar distragerea atenției de la o chestiune reală și semnificativă. Conducerea lui Dinamo nu doar că e iresponsabilă, e penibilă. Ce face Negoiță prin slugoii lui, prin Alexandru David și toți acești agarici nu numai că e penal, dar e penibil", a adăugat Thiess.

"Garantez că aduc cumpărător. Suporterii vor putea cumpăra acțiuni"

Masonul Thiess garantează că va aduce un cumpărător pentru clubul Dinamo, deși în primă fază șeicul despre care spunea că va veni în România l-a refuzat pe ultima sută de metri. În plus, Thiess susține că va implica în acest proiect și suporterii "câinilor".

"Noi îi vom implica la modul real pe suporteri în acest proiect al clubului Dinamo. 10% din acțiunile clubului vor fi listate la Bursă. Cine dorește va avea posibilitatea să cumpere. Aceste prostii care s-au perpetuat de-a lungul timpului au creat o problemă reală atât mie personal cât și celor care voiau să cumpere clubul. Noi suntem în continuare în discuții cu potențialul cumpărător. Noi discutăm cu adevăratul vânzator, adică Nicolae Badea, pentru că el vinde clubul, ca să închidem orice discuție", a mai spus Thiess.

"Garantez că clubul Dinamo va fi vândut către un cumpărător adus de mine" Adrian Thiess

"Eu sunt bulversat că un om ca Negoiță, care a făcut câteva sute de milioane de euro în România, a putut să se înconjoare de asemenea oameni. Eu nu cred că mai am ce discuta cu Negoiță pentru că el nu are ce să negocieze cu mine. Din punct de vedere al tranzacției, Negoiță e 0,0 în acest moment. Noi avem discuțiile exclusiv cu Nicolae Badea, care deține o hotărâre definitivă și irevocabilă a instanței. Nicolae Badea îl va executa pe Negoiță în câteva săptămâni" Adrian Thiess

DERAPAJ. Alexandru David a răspuns omului de afaceri pe un ton extrem de dur.

"Acest personaj bate câmpii ca o gazelă supraponderala extrem de dizgrațioasă. O să îl lăsam de acum înainte să facă spumele de rigoare, invitându-l să se certe singur, să se scufunde în penibil. Este trist când vezi oameni care nu înțeleg nimic, dar care sunt fericiți că apar și ei în presă, chiar cu riscul de a se face de râs", a declarat Alexandru David pentru GSP.ro.

La trei ore după replica lui David, Thiess a reacționat cu un alt derapaj: "Domnul David e un corifeu al fotbalului mondial. Probabil domnul Negoiță l-a adus din Premier League. Eu sunt supraponderal, iar domnia sa e intergalactic. Dacă era atât de competent îl definea succesul. Cum să mai ai tupeul să apari public când echipa ta nu e calificată în play-off? Eu pot să fac asta pentru că știu realitatea. El să-și vadă de performanță, nu să stea ca o cață bătrână la poartă și să facă semne obsecene la mașinile care trec prin fața lui. Definiția penibilității el e".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
mosvasile
mosvasile  •  27 Aprilie 2018, 18:03

Ce nevoie are Badea sa execute silit actiunile lui Negoita, cand Badea a declarat ca l-a refuzat pe Negoita atunci cand acela i-a propus sa isi ia Dinamo inapoi-in contul datoriei?!Dar,e adevarat ca-actiunile fiind sub sechestru-cedarea sub orice forma,nu se poate face fara acceptul lui Badea!

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  27 Aprilie 2018, 17:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  27 Aprilie 2018, 16:42

"Lucrurile sunt foarte clare la Dinamo. Domnul Negoiță nu deține nimic, deține în schimb un dosar penal pentru bancrută frauduloasă și probabil că asta se va lăsa și cu pușcărie, că așa e într-o țară civilizată. Domnul Badea deține o hotărâre judecătorească definitivă și acum are 93% din acțiunile lui Dinamo ".Este cat se poate de clar,omul lui Badea,omul unui gropar.Omul unuia,care intr-o tara normala,la ora aceasta ar fi platit deja nota de plata pentru prejudiciul adus unei societati ,Dinamo Bucuresti.Adica 8 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează