FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Thiess răspunde atacurilor șefilor lui Dinamo: "Lucrurile sunt complicate în acest club din cauza angajaților" + Când se va realiza vânzarea echipei

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2018 09:34

Adrian Thiess, omul de afaceri care reprezintă un fond de investiții ce e la un pas să cumpere clubul Dinamo, răspunde acuzelor venite din partea președintelui alb-roșilor, Alexandru David.

"Constat cu surprindere că domnul președinte al lui Dinamo este remunerat de Ionuț Negoiță pentru a-i denigra imaginea. Nu pot interpreta altfel declarația dânsului în care spune că părțile au semnat un document, indiferent de conținutul său, dar nu se cunosc între ele.

Este aberant. Încep să cred că lucrurile sunt atât de complicate în clubul Dinamo și pentru că fel de fel de angajați cu o cu totul altă fișă a postului, le incurcă din neștiință sau rea voință", a fost reacția lui Adrian Thiess pentru GSP.ro.

Când se va face vânzarea

Omul de afaceri a continuat și a spus clar când se vor întâlni părțile pentru vânzarea clubului Dinamo: "Domnul Negoiță urmează să aibă întâlnirea la București în a doua săptămână a acestei luni cu potențialii investitori, exact așa cum a fost convenit direct cu acesta".

Reacția lui Thiess vine după un atac lansat ieri de Alexandru David la adresa sa, deși președintele clubului Dinamo declara în urmă cu câteva săptămâni că nu se ocupă de așa ceva și nu vrea să comenteze eventualele negocieri.

"Până nu dezvăluie public numele celor interesați de Dinamo, orice apariție publică a domnului Thiess o consider inoportună și nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo"
Alexandru David, președinte Dinamo

"Am vorbit cu domnul Negoiță despre stadion. Era foarte bucuros. Mi-a zis că va avea peste 20.000 de locuri"Adrian Thiess

Citește și: EXCLUSIV » Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, iese la atac: "Consider inoportună orice apariție publică a domnului Thiess! Nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  02 Aprilie 2018, 13:39
Postat de dinamo_fan pe 02 Aprilie 2018, 12:23

de la meciul cu City ai tot ramas cu o obsesie legata de coregrafii. chiar te deranjeaza :))))))))))))))))

Păi dacă bietul de el este ospătar - dacă nu chiar picoliț (adică un fel de picoliță masculină)- cum să nu fie obsedat de tacîmuri, argintărie și alte elemente subtilizabile ?!?

169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Aprilie 2018, 12:54
Postat de dinamo_fan pe 02 Aprilie 2018, 12:23

de la meciul cu City ai tot ramas cu o obsesie legata de coregrafii. chiar te deranjeaza :))))))))))))))))

PE MINE MA BUCURA FAPTUL CA AVETI COREGRAFII....CORNEL PATRICHE AR FI FOST INVIDIOS PE VOI....CAM ATAT.....IN REST GRAU,PORUMB SI SFECLA IN TEMPLU DIN STEFAN CEL MARE...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Aprilie 2018, 12:23
Postat de steaua1986forever pe 02 Aprilie 2018, 12:10

De ce sa demisioneze ospatarul pentru ca managerul restaurantului baga banii in muzica (coregrafii) si nu in mancare pentru clientii restaurantului (fotbalisti) ?

de la meciul cu City ai tot ramas cu o obsesie legata de coregrafii. chiar te deranjeaza :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează