FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, LUNI, 20:45, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

EXCLUSIV Titlul înseamnă război » Primă-record de la sponsorul lui CFR pentru adversara lui FCSB! Revin vechile practici?!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 00:00

Jucătorii Iaşiului au fost anunţaţi că vor avea o primă-record de la o firmă care e şi sponsor-partener al CFR-ului. La rândul lui, Gigi Becali a trimis o ofertă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Poli Iaşi cu 5 zile înaintea duelului direct!

FCSB şi CFR par dispuse să apeleze la orice mijloace pentru a câştiga titlul, singura variantă pentru ca la vară să se afle în urnele tururilor preliminare din Champions League. Înaintea unui meci extrem de important pentru destinul campionatului, Poli Iaşi - FCSB, mari semne de întrebare se nasc din perspectiva disputării jocului în condiţii care să respecte 100% cadrul regulamentar!

Cotnari, sponsor şi la CFR, primă "anti-FCSB"!

O situaţie extrem de ciudată va avea loc la meciul de luni. Sponsorul oficial al Iaşiului, Cotnari, anunţă prin vocea preşedintelui director că oferă la jocul cu FCSB cea mai mare primă de pe parcursul acestui play-off. 20.000 de euro pentru un succes şi 10.000 pentru un egal! Imoral, ieşit din comun? Nu! Numai că aceeaşi firmă de vinuri e sponsor şi la CFR Cluj! Rivala adversarei de poimâine a Iaşiului. Apare inclusiv pe site-ul feroviarilor, alături de alte societăţi, cum ar fi Sportingbet, NTT Data, Autoworld.

"Au prime 20.000 de euro la victorie și 10.000 de euro la egal. Eu le dau banii și ei fac ce vor cu ei. Nu mai e treaba mea"
Preşedintele Consiliului Director de la Cotnari, Constantin Deleanu, explică de ce are Poli Iaşi cea mai mare primă la meciul cu FCSB

Interviul complet cu Deleanu, ce anunț s-a mai făcut în vestiarul celor de la Poli Iași înainte de meciul cu FCSB și alte semne de întrebare privind modul dubios în care se comportă echipele în acest final de campionat doar în ediția tipărită și pe platforma digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
gabisp
gabisp  •  05 Mai 2018, 17:29

Prostii tipic romanesti...Credeam ca s-au potolit dupa ce latifundiarul din Pipera a infundat puscaria pentru fapte asemanatoare.Inseamna ca pedepsele din tara asta sunt MULT PREA BLANDE ...

popica1968
popica1968  •  05 Mai 2018, 14:06

Poate sa le dea si 50000 - neputinta nu poate fi ajutata cu bani.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Mai 2018, 12:57
Postat de valeri_gazaev100 pe 05 Mai 2018, 00:33

Cetatene, cred ca nici n-am apucat sa tin toastul, si ai si inceput sa bei. Ma bucur de asta, dar te rog sa nu-mi pocesti numele. E Valeri,multumesc. Doi la mana : cine sunt eu, aparatorul fecesebeului ? :)))ia-l pe palnie pt treaba asta, nu ma ocup cu asa ceva. Simpla aluzie ma jigneste teribil ! :)))

Vladimir, Valeri sau chiar Valerii tot un muscal, ce mai conteaza. Nu trebuie sa aperi pe nimeni, erai indignat de ce se intampla prin L1 si ma gandeam ca esti consecvent, dar nu, esti doar un hater care se hraneste cu propria fiere.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează