FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Titular surpriză în Voluntari - Steaua » Reghe s-a hotărât: îl va folosi din primul minut

Bourceanu va împlini 31 de ani peste două luni
Bourceanu va împlini 31 de ani peste două luni

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

La 9 luni de la disputarea ultimului meci oficial, mijlocaşul va fi folosit diseară în primul "11".

Reghecampf revine la sistemul cu care a făcut rezultate importante la Steaua în primul său mandat: modulul 4-2-3-1. Cu doi închizători, aceiaşi cu care a început în vara lui 2012 reconstrucţia echipei: Pintilii şi Bourceanu.

Dacă în privinţa primului nu e nici o surpriză că va fi titular diseară, el făcând parte din primul "11" şi la disputa cu Chiajna, de lunea trecută, apariţia lui Alex Bourceanu e o mare noutate.

Pauză de 274 de zile

În primul rând, fiindcă n-a mai jucat fotbal de 9 luni, iar ultimul său meci datează de când era tot la Steaua, pe 24 mai 2015, deşi, între timp, a schimbat alte două formaţii: Trabzonspor şi, apoi, în toamnă, Litex Loveci.

Alex însă n-a ratat nici o zi din perioada de pregătire pe parcursul iernii şi chiar dacă în prima etapă din 2016, la Chiajna, n-a fost folosit, Reghe va merge pe mâna lui împotriva Voluntariului încă din primul minut.

Îl scoate pe Popa

Antrenorul campioanei vrea să reomogenizeze deja acest cuplu, tocmai fiindcă are de gând ca în partidele din play-off să mizeze pe o strategie cu doi închizători în disputele cu rivalele în lupta pentru câştigarea campionatului.

Această alegere va face o victimă de lux: cel mai probabil, Adi Popa va pierde primul "11", iar mijlocaş dreapta va juca Chipciu, care va părăsi zona centrală din spatele atacantului, acolo unde titular indiscutabil va fi Stanciu.

Cuplu după 2 ani şi două luni

Bourceanu şi Pintilii au jucat ultima dată împreună în tricoul Stelei în decembrie 2013. Mai precis în derby-ul cu Astra, câştigat de roş-albaştri cu 3-1. Bourceanu a fost căpitan, iar Pintilii a fost eliminat în ultimul minut.

Ambii au avut o prestaţie bună şi au încasat nota 7 din partea Gazetei. În sezonul 2013-2104, Steaua n-a pierdut nici un meci, în competiţiile interne, în care a folosit cuplul de închizători Bourceanu&Pintilii.

Bourceanu a fost penibil în 2015

Meciul Minute jucate Nota GSP
Steaua - ASA 0-1 59 4
Steaua - Petrolul 0-1 63 5
Pandurii - Steaua 3-1 38 3
Steaua - CFR 1-0 90 5
Petrolul - Steaua 1-1 73 6

1 anfără două săptămâni au trecut de la ultimul meci disputat de Bourceanu ca integralist. S-a întâmplat pe 8 martie 2015, în Steaua - CFR 1-0

16meciuri a jucat Bourceanu în ultimele 20 de luni

6trofee are Bourceanu în palmares, toate câştigate în tricoul Stelei: 3 titluri, o Cupă a României, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii

voluntari steaua

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Februarie 2016, 20:46

si mai penibil esti tu ,asta care a scris asa ceva

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  22 Februarie 2016, 13:44

Vreau sa-l vad pe Kharja, Hamroun si Timo jucand toti in acelasi timp cu Marica si Bawab atacanti

1157593904266198
Bulete Cristi  •  22 Februarie 2016, 13:41

nu stiu daca asta este prostie sau ,pur si simplu,reghe este prost...cum sa il bagi pe boul boilo bourceanu titular ,chiar si cu voluntari ,cand *** asta nu a fost niciodata fotbalist..si mai ales dupa ultima perioasa la steaua,gesturile facute catre suporteri,jocul rusinos facut si mai ales ca este un betiv notoriu,pupincurist..fotbalist nu este si nici nu va fi vreodata...reghe ar trebuii sa ia jucatori pe valoare,nu pe pile si prin faptul ca este un turnator ,acest bou--rceanu nu face decat sa isi urmareasca colegii si sa ii toarne lui reghe ..afara cu bou--rceanu de la steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează