FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Toate drumurile duc în Turcia » O formație din prima ligă, în negocieri avansate pentru aducerea a doi români

Foto: Facebook/Kardemir Karabükspor
Foto: Facebook/Kardemir Karabükspor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 20:30

Narcis Răducan a anunțat în exclusivitate pentru GSP.RO că el și fostul antrenor al celor de la Pandurii, Edi Iordănescu, se află în negocieri cu turcii de Karabukspor.

Narcis Răducan susține că cele două părți au negociat în ultimele două săptămâni pentru preluarea echipei din luna mai, când contractul actualului antrenor va expira.

"Este adevărat că în ultimele două săptămâni am purtat mai multe runde de negocieri cu cei de la Karabukspor prin intermediul firmei de impresariat pe care o deține Giovanni Becali, reprezentantă în acest moment de Dragoș Sârbu.

Am discutat preluarea echipei din mai: Edi Iordănescu - antrenor, iar eu director sportiv. Antrenorului de la Karabuk, Igor Tudor, îi expira contractul în luna mai.

Acum câteva zile a apărut varianta Galatasaray pentru el și i-au plătit clauza de reziliere. În momentul plecării sale le-a propus turcilor un alt antrenor, pe care-l cunoștea și pe care l-au acceptat", a spus fostul președinte al gorjenilor pentru GSP.

La Karabuk evoluează patru români: Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici, Paul Papp și Valerică Găman. Clubul este în prezent pe locul 10 în prima ligă turcă.

"Noi nu am ajuns să discutăm de bani, nu am cerut sume exagerate ca să putem să fim refuzați din acest motiv. Karabukspor este un club foarte bine organizat care a făcut lucruri mari împotriva granzilor și unde românii sunt foarte apreciați", a adăugat Narcis Răducan.

"În acest moment există mai multe oferte pentru Edi. Este un antrenor care muncește, îi place fotbalul și care cu siguranță va alege în scurt timp. E un antrenor tânăr care vrea performanță și va merge acolo unde e cel mai bine pentru viitorul lui" Narcis Răducan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  21 Februarie 2017, 00:31

Dispari măi tentativă de omuleț!

para.para
para.para  •  20 Februarie 2017, 23:27

Aia nu stiu cum sa mai scape de romanasii vostri, tocmai ce l-au aruncat pe alexe si voi mintiti poporul ca mai vor romani. Si pe cine? Pe narcis raducan sa-i bage si pe aia in insolventa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează