FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV TOP 3 fundași împotriva cărora a jucat Gnohere: "E rapid, atletic și e foarte greu să îi faci față"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 17:00

Harlem Gnohere, cel mai bun jucător străin din Liga 1 în 2017, a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a vorbit despre cei mai greu de trecut fundași pe care i-a întâlnit în carieră.

- E vreun adversar care ți s-a părut foarte puternic în Liga 1?
- Când am ajuns în România, Varela mi-a pus foarte multe probleme, când jucam contra lui era mai dificil, dar nici nu eram în forma cea mai bună atunci. Un alt fundaș care mi-a făcut greutăți și împotriva căruia am jucat mai multe meciuri a fost Kevin Boli. E foarte atletic, rapid, joacă sus și e greu să-i ții piept. La fel și Ionuț Larie, când era la Cluj. Ei sunt cei trei fundași care m-au pus în dificultate.

- Dar ai vreun atacant de care să-ți placă?
- Denis Alibec este un atacant foarte important și, chiar dacă este concurentul meu pe post în momentul de față, pot spune că-mi place! Nu-l cunoșteam înainte să vin în România. Am auzit că a fost la Inter, apoi prin Belgia. Apoi l-am văzut jucând, ne-am înfruntat într-un Dinamo - Astra, când el a marcat 3 goluri, mi-am dat seama că e foarte puternic, m-a impresionat. Când eram la Dinamo și-l vedeam că marca îmi ziceam: "Dacă dă el gol, dau și eu!". Nu voiam să-l las să fie mai bun, nu voiam să-l las să aibă un avantaj în fața mea. Din păcate, a luat un avantaj însă, a devenit campion cu Astra! Mă motivează concurența, atacanții care înscriu, ei te fac să muncești, să progresezi.

- E vreun jucător mai puternic decât tine în campionat?
- Nu pentru că Denis joacă cu mine, dar e bun. Și Țucudean e foarte bun. Hora, când era la Pandurii, îmi plăcea că înscria cu uşurinţă.

12 goluri
a marcat Gnohere în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB, fiind totodată și golgeterul campionatului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Ianuarie 2018, 20:44
Postat de valentinn10 pe 01 Ianuarie 2018, 20:16

Nu sapa groapa altuia si nu merge cu para , vezi 0, cum nu sti cine e 0, dinam0, acum ai inteles?, bravo, sezi...

iti dau voie ai tai sa stai pe net in vacanta de iarna, copil strivit?

valentinn10
valentinn10  •  01 Ianuarie 2018, 20:20
Postat de knuty pe 01 Ianuarie 2018, 19:49

Nu inteleg de ce stergeti cuvantul INFRACTOR din comentariu???!!!!gigi becali a fost condamnat de justitia romana ,a facut PUSCARIE !!!de ce nu e INFRACTOR???si o sa mai faca puscarie fiindca are dosare "grele pe rol!!!Nu inteleg cum se poate mediatiza acest om ???Un PROST de rasa!

De clasa am zis . nu de rasa adica prost rau, da rau rau de tot...

valentinn10
valentinn10  •  01 Ianuarie 2018, 20:18

Iar est prost...de clasa, clasa 0...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează