FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer bombă în Liga 1! Dinamo a acceptat oferta FCSB și mai cedează un jucător rivalei! Gigi Becali a confirmat

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 14:07

Ionuț Negoiță a anunțat că pleacă de la Dinamo și a scos clubul la vânzare pentru 4 milioane de euro, plus acea datorie de 800.000 de euro pe care clubul o mai are.

Până să plece, Ionuț Negoiță a mai vândut un jucător. Astfel, după Costache, finanțatorul lui Dinamo a acceptat oferta FCSB-ului de 300.000 de euro pentru Adam Nemec

Acum nu mai rămâne decât ca jucătorul să  accepte oferta roș-albaștrilor. 

"Acum că domnul Negoiță spune că lasă clubul, pot confirma că ne-am înțeles cu Dinamo pentru Nemec. E adevărat că purtăm discuții cu jucătorul. Nu suntem departe să ne înțelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitații nici cu jucători, dar nici cu alte cluburi", a zis Gigi Becali pentru GSP.RO. 

Salariu uriaș! 

Adam Nemec ar urma să câștige la FCSB 250.000 de euro pe an. La acești bani Gigi Becali mai adaugă încă 100.000 de euro, care ar urma să fie prima de instalare a jucătorului. 

Creșterea salarială pentru Adam Nemec este una considerabilă. De la 11.000 de euro pe lună, fotbalistul ar urma să ia mai bine de 20.000 de euro. 

Dinamoviștii exclud varianta, dar confirmă înțelegerea :)

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, confirmă o înțelegere cu Gigi Becali, însă exclude acum ca fotbalistul lui Dinamo să mai ajungă în curtea marii rivale. 

"S-au vehiculat mai multe sume. E adevărat că am fost înțeleși cu domnul Becali, dar nu mai este valabilă înțelegerea și pot spune că Adam Nemec nu va ajunge la FCSB", a zis Dănciulescu.

SCenariu similar și la GNOHERE 

Oficialii lui Dinamo au procedat la fel și în cazul lui Harlem Gnohere, cedat în vară la FCSB pentru 250.000 de euro. Și atunci, șefii "câinilor" au negat vehement transferul până în ultimul moment. 

În cele din urmă Gnohere a ajuns la FCSB și este acum golgeterul la zi din Liga 1 și unul dintre cei mai în formă fotbaliști din campionat. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
corectu
corectu  •  15 Noiembrie 2017, 07:43

CSASteaua este o echipa nou infiintata,iar Steaua=FCSB.E simplu Mos Vasile.

demolarii
demolarii  •  15 Noiembrie 2017, 01:38

25 000 euro salar uriaș? Poate când a ajuns in Romania, că era într-un picior. Acum că are doua, o oferta decenta e 45 000 euro. Atât ar lua în Liga a 2-a engleza. Iar din ianuarie e liber sa trateze cu cine vrea el. Și să primească și o suma la semnătură....de unde se joacă fotbal, sunt și salarii. Chiar și fără trofee europene....

manty_one
manty_one  •  14 Noiembrie 2017, 22:07
Postat de mosvasile pe 14 Noiembrie 2017, 20:16

Dupa ce sentinta Justitiei cu privire la marca Steaua a ramas definitiva si irevocabila,GG i-a indus in eroare pe cei de la UEFA,comunicandu-le ca Steaua Bucuresti si-a schimbat numele in FCSB ,inducand ideea ca e vorba de aceeasi echipa! Cei de la UEFA nu au stiut si inca nu stiu,ca prin sentinta data de justitia romana,s-a constatat ca "vanzarea'echipei de fotbal CS Steaua Bucuresti catre omul de afaceri Gheorghe Becali este lovita de nulitate,iar prin urmare sunt lovite de nulitate si toate actele juridice ulterioare incheiate de Gheorghe Becali -printre care si acea faimoasa cedare a drepturilor catre nepotii sai,el ramanand doar...finantator! Concret,cum se traduce asta?Ca totul a ramas ca mai inainte de faimoasa "vanzare" in 2003,fiecare ramanand cu ce a avut:CSA Steaua cu palmaresul,stadionul si terenurile-din pacate si cu "burtosii" iar GG cu noua sa echipa,pe care urma sa si-o boteze cum vrea!Numai ca,asa cum s-a vazut,avand si complicitati de-a dreptul coplesitoare-PSD,ministerul Apararii,presa ticalosita-machidonul asta i-a indus in eroare pe cei de la UEFA! Pana cand? Pana va fi demasca ! In mod sigur ca va fi demascat-dar foarte probabil-ca nu el va fi cel care va restitui banii de la UEFA incasati necuvenit,ci ca de obicei... statul roman ?

mosvasile vorbesti mult si prost,ai ramas cu sechele c0muniste!.))))))

Vezi toate comentariile (82)
Comentează