FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer exotic pentru un club din Liga 1! A adus un stoper crescut de FC Porto, care joacă pentru naționala din Guineea-Bissau

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 17:35

CSM Poli Iași continuă seria achizițiilor. Formația antrenată de Flavius Stoican a reușit să-și aducă un stoper din a doua ligă portugheză care a evoluat în ultimul sezon la Freamunde, formație care a terminat abia pe locul 21.

Este voba despre Eridson (26 de ani - 1.87 m), fundaș central care a semnat un contract pe două sezoane cu CSM Poli Iași, informează sursele GSP.

Internaționalul din Guineea-Bissau se află la prima experiență în afara Portugaliei. Stoperul are 15 meciuri pentru naționala țării sale, la care a debutat în 2013.

Eridson Mendes Umpeca a fost crescut de FC Porto și a jucat la seniori pentru Tourizense, Pacos Ferreira, Portimonense, Belenenses, Atletico Clube de Portugal și Academico de Viseu.

150.000 €este cota lui Eridson pe transfermarkt

POLI IAȘI

Antrenor: Flavius Stoican (nou)

Veniri: Platini (Dibba Al-Hisn), Tangarrinha (Boavista), Ivan Kelava (Debrecen), I. Cionac (Pandurii), Kizito (Rio Ave), Tiago Almeida (Moreirense), Pedo Mendes (Pinhalnovense), Alexei Coselev (Sheriff), Andre Marques (liber),

Plecări: Bole (Ferencvaros), Târșa (FC Botoșani), Răuță (FC Voluntari), I. Voicu, Grahovac, M. Ciucă, Sato, V. Gheorghe, Stenio, Ștefănescu, Bădic, Bosoi (contracte expirate), Golubovici, Al. Ciucur (ACS Poli Timișoara), Țigănașu (ACS Poli)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează