FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Transfer important pentru Dinamo » Negoiţă s-a hotărât! Îl cumpără definitiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 20:37

Ante Puljici a început ca rezervă, însă pe finalul lui 2015 a reușit să se impună în centrul defensivei lui Dinamo.

Datorită evoluțiilor sale foarte bune, Mircea Rednic își dorește să-l păstreze pe croatul de 28 de ani, însă pentru asta Dinamo va trebui să plătească 175.000 de euro. 

Această sumă reprezintă clauza de cumpărare a stoperului de la Gent.

Ionuţ Negoiţă, acţionarul lui Dinamo, s-a hotărât şi va activa clauza de cumpărare începând din vară.

În ediția digitală de astăzi puteți citi motivul pentru care Puljici își dorește să continue la Dinamo.

500.000 €este cota croatului, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
el11
el11  •  25 Februarie 2016, 12:17

Foarte bine

seriful778
seriful778  •  25 Februarie 2016, 10:26
Postat de khal_37 pe 24 Februarie 2016, 23:53

Tu trebuia sa fii in pat de mult...cum nu-l laudati, ce transferuri a facut, ce mare antrenor a adus...fura si minte cum respira. Aveti o ruina de stadion in care nu a bagat un ban, asteapta din 2013 sa vina statul sa-i faca stadion. Becali asa cum il vedeti voi(sub negoita nu are cum sa fie, el se afla pe ultima treapta existentiala) a renovat stadionul din Ghencea pe banii lui si l-a adus la standarde europene fara ajutorul statului sau a armatei(care tot de stat apartine) si a bagat 30 de milioane de euro in refacerea stadionului, a gazonului, in nocturna, in terenurile pe care le-a facut, in baza de pregatire... ca nu si-a facut insa documente in regula incat acesti bani sa se amortizeze in 20 de ani fara chirii.... astea raman acum bunuri ale statului roman. In timp toate s-au degradat, in 2012 gazonul practic a fost ,,arat'' nu tuns boroi si compania platind o firma de intretinere parcuri cu 8000 de lei pe an sa intretina gazonul atat pe terenul pricipal cat si pe terenurile de antrenament, intrabat de jurnalisti(pe atunci erau si jurnalisti cu coloana) cum de dupa 3 luni gazonul arata ca dupa razboi Boroi a raspuns arogant ca..nu a dat Doamna Domne ploaie.

La cati bani avea Becali si are incontinuare putea sa-si faca propriu stadion pe modelu fratelui machidon de la Ovidiu. Dar nah, e greu cu boii la deal, pardon cu oiile.

montgomerry
montgomerry  •  25 Februarie 2016, 09:48

Nu mor cainii cand vor ***,am spus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează