FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer surpriză în Liga 1! Un atacant de top a revenit în România

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:41

După ce l-au cedat pe Florin Acsinte la Pandurii, cei de la Botoşani au bătut palma în această dimineaţă cu un atacant de clasă care a mai jucat în România.

Deividas Matulevicius a ajuns la un acord cu cei de la Botoşani, iar astăzi urmează să semneze un contract pînă în vară cu ocupanta locului 9 din Liga 1.

Atacantul de 26 de ani şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu cei din Kazakhstan de la Tobol. Decizia a fost luată după ce antrenorul echipei care l-a transferat de curînd şi pe Ciprian Deac nu-l mai folosea pe poziţia lui, ci îl introducea în teren doar pe postul de mijlocaş.

După ce s-a sfătuit şi cu antrenorul echipei naţionale a Lituaniei, Edgaras Jankauskas, Deividas, împreună cu agentul său, Anamaria Prodan, au decis să rezilieze contractul cu cei din Kazakhstan!

Jucătorul avea un salariu uriaş la Tabol, de 40.000 de euro pe lună!

Surse din cadrul echipei de la Botoşani anunţă că imediat după ce Matulevicius a semnat rezilierea contractului, Anamaria Prodan i-a găsit echipă jucătorului său.

"Relaţia de prietenie pe care soţia antrenorului Reghecampf o are cu Cornel Sfaiţer şi Cristi Pustai a făcut ca jucătorul să ajungă rapid la un acord cu FC Botoşani pentru următoarele şase luni", spun sursele GSP.RO.

Matulevicius şi Pustai au mai lucrat împreună pe vremea cînd cei doi erau la Pandurii Tg. Jiu. "Cristi Pustai este un antrenor pe care îl respect foarte mult. Un antrenor deştept şi foarte apropiat de jucători", spunea atacantul pe vremea cînd era legitimat la gorjeni.

Matulevicius revine astfel în Liga 1, unde a bifat 69 de partide şi a reuşit să înscrie 24 de goluri. În acest moment, cota de piaţă a jucătorului , conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este de 750.000 de euro.

BURSA TRANSFERURILOR LA FC BOTOŞANI

- veniri: Casado (Spartak Trnava), Tomozei (Rm. Vîlcea), Tudorache (Știința Miroslav), Nicolae Mușat (liber de contract)
- plecări: R. Costin, A. Cordoș, Browne, Batin, Neziri, Danci, C. Roșu (contracte reziliate), Acsinte (Pandurii)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
bogdanseven
bogdanseven  •  24 Ianuarie 2016, 19:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  24 Ianuarie 2016, 18:29
Postat de zecs93 pe 24 Ianuarie 2016, 16:36

Ti-ai dus Creieru la piscina ?? Dinamo face luna de luna acte de caritate pentru fel si fel de oameni neajutorati, intra pe pagina lui Dinamo Bucuresti de pe faceb00k si ai sa vezi acolo !!! Cat despre articol, daca si Matulevicius este un atacant de top, inseamna ca nu stiti de voi !!!

Lasa-l ma pe saracu' om in pace pai face acte de caritate ca botosaniul Dinamo? nu face ca Dinamo ajuta copiii, ajuta pensionarii, ajuta lumea care are nevoie nu da tuica pe caiet la birtul din sat cum face botosaniul sau cum facea porumboiu cu inocentii din vasluI!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Ianuarie 2016, 18:09
Postat de ingineru07 pe 24 Ianuarie 2016, 16:45

gresesti jupane ...la fc botosani 80% sunt banii patronului ..primaria aloca anual undeva la 200.000 euro iar c.j. nu a alocat nimic pt anul 2015 desi aloca anual 150.000 euro...botosaniul are buget de 3.000.000 sau chiar 3.500.000 anual deci fa socoteala.. de obicei acesti bani erau folositi pt transportul in si din tara si la ceva suplimente nutritive si bauturi racoritoare...oricum tot e un ajutor ...bt sta prost la pib dar orasul este unul infloritor datorita muncii la negru,gri etc si datorita contrabandei orasul fiind situat in granita si cu moldova si si cu ucraina

Eu ma refeream la judet , nu la oras si stiu altceva despre procente , dar procentele adevarate nu cele afisate de Consiliul Local sau Judetean....adica sunt activitati pe care firmele lui Iftimie, le preia dar numai...fictiv, ele fiind contractate si executate de autoritati cu alte firme fantoma !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close