FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Transferul lui Niță, șansa lui Vlad: "Aștept momentul ăsta de când m-am apucat de fotbal" » Cum vrea portarul să-l convingă pe Dică

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 13:03

Transferul lui Florin Niță la Sparta Praga e ca și rezolvat, iar FCSB îi caută înlocuitor cu experiență goalkeeperului, deși pe bancă se află Eduard Stăncioiu (36 de ani) și Andrei Vlad (18 ani).

Tânărul portar e sigur că aceasta e șansa sa să devină titular incontestabil între buturile roș-albaștrilor, chiar dacă Gigi Becali s-a interesat de trei portari cu ștate vechi în Liga 1: Plamen Iliev, Costel Pantilimon și Mario Felgueiras.

"Vlad e la nivel maxim în ceea ce privește încrederea în sine odată cu plecarea lui Florin. Chiar ne spunea că așteaptă acest moment de când s-a apucat de fotbal pentru a-și arăta calitățile.

Muncește mult mai mult acum și e hotărât să-l convingă pe Dică încă din primul meci de la Mediaș. El e sigur că până la primul meci din campionat Steaua nu va aduce portar și vrea ca aceea să fie partida în care să-l convingă pe antrenor", au declarat apropiați ai jucătorului pentru GSP.ro.

Cum ar putea arăta primul "11" împotriva lui Gaz Metan, pe 3 februarie: Vlad - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

Portari de la Steaua plecați în străinătate

Nume Anul plecării / Echipă / Sumă (euro)
Stelea 1997, Salamanca, 900.000 
Hamutovski  2006, Tom Tomsk, 600.000
S. Lung 1990, Logrones, 400.000
Stângaciu  1995, Vanspor, liber
Zapata  2011, Galatasaray, liber
Tătăruşanu  2014, Fiorentina, liber
Arlauskis  2015, Watford, liber

400.000 €a plătit FCSB lui CSU Craiova în vara anului 2017 pentru a-l transfera pe Andrei Vlad

5 meciuri
în toate competițiile a jucat Vlad pentru FCSB de când a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vladut12
vladut12  •  31 Ianuarie 2018, 15:18

E o sansa mare sa aperi poarta Stelei la varsta asta! Sper sa confirmi!

ray51
ray51  •  31 Ianuarie 2018, 13:45

Vlade, esti un portar bun. Poti fi si mai bun. Ai toate datele. Daca reusesti sa te strecori printre toate 'tentatiile' cu bust din Bucuresti, iti acord wildcard si pentru nationala mare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close