FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER-SURPRIZĂ

EXCLUSIV Transferul nr. 7: după Marica, Reghecampf aduce la Steaua încă un nume-vedetă! Gigi s-a opus inițial

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 00:59

Marica, Pintilii, Bourceanu, Gebhart, Bawab, Momcilovici nu sînt de ajuns pentru ca Steaua să se oprească din adus jucători cu nume și CV importante.

Reghecampf a reluat o pistă care părea că a fost abandonată la începutul anului. 

Marica, Pintilii, Bourceanu, Gebhart, Bawab, Momcilovici nu sînt de ajuns pentru ca Steaua să se oprească din adus jucători cu nume și CV importante.

Reghecampf a reluat o pistă care părea că a fost abandonată la începutul anului. 

Este vorba Gabi Tamaș (32 de ani), una dintre primele ţinte pe care antrenorul le-a rostit atunci cînd, la finalul lui 2015, a întocmit o listă preliminară de achiziţii împreună cu patronul.

În primă fază, Becali nici n-a vrut să audă. 

Citește la chioșcuri, în zori, sau acum pe platforma digitală - AICI cum a reușit Reghecampf să-l convingă pe Becali de utilitatea aducerii fundașului central, dat afară de Rădoi în vară din cauza indisciplinei. 

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

- Hamroun "retrogradat" de Reghe după ce a ratat un penalty cu Sturm Graz

- Aventura familiei de români care a cucerit Europa pe o motocicletă cu ataș: prin 41 de țări în 4 luni! Detalii inedite și imagini unice

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (52)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  01 Februarie 2016, 09:57

Da, vedeta, superstar !!! Dar nu de fotbal ci de CARCIUMI SI SCANDAL !!!! Bravo, Reghe i-ai adus lui Gheorghe exact ce-i ,,lipsea,, , cred ca ti-a ,,multumit,, pt. ,,cadoul,, facut !!!!

flomar12
flomar12  •  31 Ianuarie 2016, 16:58
Postat de catalynn pe 31 Ianuarie 2016, 08:44

Ca rezerva lui Râpa cred ca e OK, mai ales ca la o adica poate juca si Papp pe acel post, insa speram la un fundaș dreapta mai serios, dar mai ales la un portar, ca astia doi, Nita si Cojocaru sunt cascadorii rasului ...

Nu stiu ce aveti toti impotriva lui Nita, omul a aparat bine!!

flomar12
flomar12  •  31 Ianuarie 2016, 16:54

Ce sa caute imbatamas la Steaua, nu stiu, Reghe ori e indragostit de el oro l a luat damblaua, pana acuma credeam ca are ceva sub basca dar se pare ca m am inselat.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează