FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele detalii despre întâlnirea lui Dănciulescu de la Iași, cu oficialii lui Poli: "M-am văzut și cu domnul primar"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 17:42

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost astăzi la Iași, unde s-a întâlnit cu Flavius Stoican și Eugen Trică, dar și cu primarul orașului, Mihai Chirica.

"A fost o întâlnire cu Flavius Stoican și cu Eugen Trică, noi fiind prieteni vechi. Apoi, m-am întâlnit și cu domnul primar, am avut o discuție de 10-15 minute, am făcut cunoștință, nimic mai mult.

N-a fost nicio negociere fiindcă nu venisem să semnez azi cu Iași, nici n-am zis vreodată că o voi face. Am zis de la început să vin și să ne vedem, dar eu sunt la Dinamo, îmi fac treaba ca până acum. Ne focusăm pe acest final de an, a fost doar o discuție amicală între prieteni.

Vom vedea mai departe ce va fi în viitor, dar eu rămân deocamadată la Dinamo, așa cum am spus și joi", a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

GSP.RO a scris de joi despre posibila plecare a lui Dănciulescu la Poli Iași. Detalii pe larg + dedesubturile afacerii, aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
titiduru22
titiduru22  •  09 Decembrie 2017, 04:36
Postat de arsenie_b pe 08 Decembrie 2017, 19:22

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  09 Decembrie 2017, 04:34

Mare pierdere pentru Dinamo , mi-au dat lacrimile instantaneu ...NOT !!!

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  08 Decembrie 2017, 23:33

lasati-l sa plece de la dinamo..si asa nu face nimic la dinamo..dar absolut nimic..doar minciuni spune ***...***..jur..*** ?...*** nu faceau chiar asa tot cum face danciu la patronul lui:))))))) lasati-l sa plece ca ne trage in jos..nimic nu face..nu va mai luati dupa numele lui..etc...trebuie sa faca ceva cineva cand vine la club...hai valea danciu..noi traim in prezent ..nu in trecut

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează