FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Ultimul derby pentru Arlauskis » Ce spune impresarul goalkeeperului

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 11:35

Impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a confirmat pentru GSP.RO că jucătorul său va părăsi Steaua, dar spune că încă nu a ales destinația.

UPDATE 13:00

"Sînt discuții cu mai multe echipe. Deocamdată nu e nimic clar. Cert e că în curînd vom alege. Nu e vorba numai despre echipe din Vest. Sînt oferte și din Estul Europei. E vorba despre echipe importante.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Giedrius Arlauskis a ieşit în evidenţă în derby-ul cîştigat de Steaua în faţa lui Dinamo, scor 3-1, atît prin paradele sale, cît şi prin gestul plecării la cabine din cauza suporterilor dinamovişti.

Sursele Gazetei Sporturilor au aflat că portarul lituanian în vîrstă de 27 de ani va părăsi cu siguranţă gruparea din Ghencea, cu destinaţia Anglia.

A fost ultimul derby pe care balticul l-a petrecut în România, pentru că el a semnat cu Watford, grupare nou-promovată în Premier League. Watford e fostul club al lui Tamaș și e proprietatea familiei Pozzo, care mai deține Udinese și Granada.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
bebe21
bebe21  •  05 Mai 2015, 09:38

drum bun...2 lei in plus...banca de rezerve...la anu' inapoi in Championship...*** Arla....!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  05 Mai 2015, 02:22

fcsb va fi mai slaba la anu.

pmdmex
pmdmex  •  04 Mai 2015, 19:20

pleaca de la steaua unde la cabine il asteapta Lovin

Vezi toate comentariile (40)
Comentează