FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Umilit de Rednic, renăscut cu Andone » Cine este jucătorul în care antrenorul lui Dinamo își pune toate speranțele: ""Cât sunt eu aici, vei fi titular"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 17:38

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor prezintă situația lui Vali Lazăr, jucător care a renăscut sub comanda lui Ioan Andone.

În septembrie 2015, Valentin Lazăr pleca de la Dinamo pe uşa din dos. A mers împrumut la Chiajna, nefiind dorit nici de conducerea din Ştefan cel Mare, nici de Mircea Rednic. Acum, soarele a ieşit din nou pe strada fotbalistului de 26 de ani, mai ales că ploieşteanul este febleţea noului tehnician, Ioan Andone.

Conform surselor Gazetei, "Fălcosul" vede în mijlocașul ofensiv un jucător extrem de important pentru Dinamo şi i-ar fi transmis: "Vali, stai liniştit, cât sunt eu antrenor aici, tu vei fi titular! Nu vreau să te gândeşti la altceva decât la antrenamente şi la meciuri. Fii relaxat şi joacă aşa cum ştiu eu că poţi să o faci".

Lazăr nu i-a înşelat aşteptările lui Andone. La primul meci oficial din acest sezon, pe terenul Astrei, a jucat formidabil 75 de minute, a marcat un gol și a contribuit decisiv la succesul extrem de clar, 4-1, contra campioanei en-titre.

Citiți toate detaliile despre acest subiect în ediția tipărită sau pe platforma digitală, aici, și aflați cum a fost umilit Lazăr de Rednic în mai multe rânduri.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

A devenit Steaua II! Reghe a avut la Praga un lot mai subțire ca niciodată

Gent coșmarul ”Regelui” » Hagi înfruntă echipa care l-a umilit în 1986, când juca la Sportul

Dezvăluiri revoltătoare pentru fanii giuleșteni! Cum s-a folosit Moraru de Rapid pentru a-și plăti datoriile!

Mergi pe mâna noastră » Cele mai tari ponturi pentru preliminariile UCL

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
popescu222
popescu222  •  27 Iulie 2016, 20:16
Postat de lapusneanul pe 27 Iulie 2016, 18:15

ba gesepistilor, mai taiati din ele....nici un antrenor nu-i spune unui jucator sa stea linistit ca e titular, pacalicilor.....

Nu i-o fi spus chiar asa, ci doar l-a asigurat ca atata vreme cat se pregateste bine si joaca bine, are prioritate. Ca manager, te adaptezi personalitatii angajatului. Unii performeaza mai bine sub presiune, altii cand au liniste si sunt incurajati. Si mie mi-a placut Lazar intotdeauna, are calitati fizice remarcabile si tehnica in regim de viteza, se vedea ca are nevoie doar de motivatie si incurajare. Respect Ando! Keep up the good work, Vali!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iulie 2016, 19:55
Postat de e.moti.on pe 27 Iulie 2016, 19:29

poate , dar fiecare antrenor are tactica lui sa scoata ce i mai bun din jucatori ; in cazul Lazar ,asa vede Ando responsabilizarea lui , macar sa i puna pene mai groase si sa joace mereu asa cum a facut o cu astra ));

Andone l-a antrenat pe Lazar si la Sportul, e normal sa se cunoasca mai bine si sa fie alta relatie intre ei. Oricum Rednic l-a cizelat pe Lazar. Cand a venit vara trecuta Lazar nu avea garantat postul de titular si nu dadea 100% la fel ca Alexe si Matei prioritatea lui era un transfer afara la mai bine. Cateva luni la Chiajna i-au prins foarte bine si din iarna cand s-a intors Rednic l-a bagat in fiecare meci si de atunci Lazar a aratat altceva.

englezu
englezu  •  27 Iulie 2016, 21:53

Foarte bine, Ando ! Dar lipsește Matei, pe dreapta !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close