FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-0

EXCLUSIV Un alt arbitru cu experiență sare la gâtul șefilor CCA: "Delegarea lui Rădulescu este inexplicabilă! Acest om a încălcat grav regulamentele"

Nicolae Dică, George Rădulescu, Mircea Grigoriu, George Găman și Marcel Bîrsan  / Foto: Raed Krishan
Nicolae Dică, George Rădulescu, Mircea Grigoriu, George Găman și Marcel Bîrsan / Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 21:13

Fostul arbitru Dan Lăzărescu, în prezent analist TV Telekom Sport, a comentat în exclusivitate pentru GSP.ro delegarea "centralului" George Rădulescu la meciul dintre CFR Cluj și CSM Poli Iași, scor 1-0, unde au fost probleme cu brigada de arbitri.

"Rădulescu este un băiat de toată isprava, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-l arătăm cu degetul pentru o decizie foarte gravă de încălcare a ROAF-ului! Am văzut mii de meciuri și-am citit de sute ori regulamentul, este clar că Rădulescu a luat o decizie incorectă la meciul Sepsi-Astra! Acolo partida nu mai trebuia să se joace după ce nocturna a picat a doua oară!

Această delegare la CFR - Iași este inexplicabilă, iar cei care l-au trimis să arbitreze s-au autopronunțat în acest caz, care stă pe masa Comisiei de Disciplină și unde nu avem niciun verdict final. Dacă ei l-au delegat la CFR - Poli Iași, înseamnă că cei de la CCA îl consideră nevinovat, deși a încălcat grav regulamentul. Iar aici avem o altă problemă. Ce vom face dacă Comisia de Disciplină va da 3-0 pentru Astra la «masa verde»? Cum vor explica cei care conduc CCA-ul delegarea lui Rădulescu? În mod normal el nu avea ce să caute la acest meci. Când un arbitru greșește, și greșește grav, el trebuie să fie reținut de la delegări, așa e normal. E un caz foarte grav de încălcare al regulamentului, Rădulescu arbitrează! Eu chiar nu pricep ce-a căutat Rădulescu la acest meci, când el a încălcat grav ROAF-ul!", a comentat Lăzărescu pentru GSP.ro.

Citește și: Atac virulent al lui Cristi Balaj: "Cei din Comisia Centrală a Arbitrilor au fost complici când au decis să-l delege pe Rădulescu"

Brigada de la CFR Cluj - Poli Iași 1-0:

A: Rădulescu George (foto, Bucureşti - Bucureşti)

A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare - Satu Mare)
A2: Radu Iulian (Bucureşti - Bucureşti) 
R1: Dumitru Robert George (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
Obs: Huzu Aron (Sibiu - Sibiu)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2017, 15:32

Meciul pe de-a intregul nu trebuia sa aiba loc.

mariussilviu
mariussilviu  •  06 Noiembrie 2017, 09:18

auzi, gsp/fcsb, ce legatura are un reprezentant al fcsb in poza articolului? De ce nu ati pus o poza de la meciul CFR /POli? Insa la voi e lege: orice articol sau poza trebuie sa faca legatura cu echipa oierului, ca , deh, credeti ca da mai bine . SaU SINTETI ASERVITI?

blatistu49
blatistu49  •  06 Noiembrie 2017, 09:03
Postat de Daniel Irimescu pe 06 Noiembrie 2017, 03:23

Asta are "mecla" de anti bucurestean . Cred ca e flotant . A ajuns in Capitala dupa ce tac-su a vindut toiate instalatiile de la COOPERATIVA AGRICOLA DE PRODUCTIE

da ce vrei *** sa tot furati provincia h

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează