FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

EXCLUSIV Un fost dinamovist se alătură conducerii CFR-ului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 14:09

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar (34 de ani), se va alătura staff-ului celor de la CFR Cluj. 

Cristi Bobar a fost ultima oară președintele clubului Cetate Deva, în Liga a treia, după ce a mai lucrat în trecut, timp de doi ani, ca director sportiv la gruparea din "Ștefan cel Mare".

Oficialul își va lua în primire atribuțiile care le deține în organigrama clujenilor chiar de astăzi, iar la CFR va face echipă cu Iuliu Mureșan, Bogdan Mara, Marius Bilașco, Miklos Nagy și Cristi Panin. 

La finalul lunii iulie a fost adoptată noua organigramă a celor de la CFR Cluj, în care Marian Băgăcean a preluat funcția de președinte în Consiliul de Administrație, în locul lui Iuliu Mureșan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
suzana2a
suzana2a  •  12 August 2017, 12:00

In lumea asta prost facută, capreleceaușiste behăie in loc săpută! Este exact in spiritul gigist, cumetria pe ruta naș-fin??? Noooo... Dinamo nu stie, nu va învăța si nu va face golăneala asta fcsbucistă pentru ca nu are nevoie! Ori cîștigă in iarba, ori nimic! Furtul grobian nu are ce căuta la Dinamo! Sa-l pastrați acolo la voi, în cârdășie cu Deaconu....

khal_37
khal_37  •  11 August 2017, 15:16

In pur spirit dinamovist... :)))

hmmmm
hmmmm  •  11 August 2017, 15:10

Super lovitura! Felicitari Dinamo! Pacat pentru CFR... dar parca prea isi luasera avant, bine ca vine asta. :-)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează