FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Un impresar îi face praf pe oamenii din fotbal: "Eu și Giovanni eram bișnițari. De Borcea nu-mi pare rău! La cât de javră a fost, își merită soarta!" » Şi Marian Iancu este desfiinţat

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 12:07

Fostul oficial giuleștean Dumitru Tudor a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazetă despre relațiile pe care le-a avut cu oamenii din fotbal.

"Pe Giovanni îl știam de pe vremea lui Ceauşescu. Eram amândoi bişniţari în oraş, pe la Hotel Nord şi pe Litoral. Scurtam vacanţele oamenilor la schimbul valutar. Giovanni era un tip inventiv, spontan, pe care nu sunt însă atât de supărat, deşi mi-a făcut mult rău.

De Borcea, în schimb, nu-mi pare deloc rău pentru ce-a păţit. M-a lucrat mereu pe la spate, împins de Giovanni. La cât de javră a fost în viaţă, îşi merită soarta!", a spus Dumitru Tudor.

Acesta a colaborat și cu fostul patron al Timișoarei, Marian Iancu, la CS Buftea și povestește o situație care a dus la o ceartă virulentă.

"Avea să-mi dea vreo 120.000 de euro de la transferul lui Bonfim şi a pus pe cineva să-mi fure contractul de la mine din birou! A asmuțit şi bodyguarzii pe mine ca să nu mai plătească. Am avut încredere în el la început, însă a făcut lucruri urâte. Era isteţ, dar sămânţă de zdreanţă. Un fraier şmecherit la urgenţă", a adăugat actualul impresar.

Interviul integral este disponibil în ediția tipărită a Gazetei și în cea digitală. Alte materiale exclusiv print:

» Scandalos! Concurs dubios organizat de FRF: secretarele da, gloriile nu!

» Cine se trezește? De ce Steaua are nevoie de o minune la Praga, având în vedere ce a arătat cu Chiajna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
971375656311270
Popa Pius  •  27 Iulie 2016, 19:35

Cind era in libertate era smeker si putinel ***, sfida opinia publica si justitia de parca se trageau cu el de sireturi prin mahala. Acum i-e frica sa nu moara in puscarie? De as fi judecator i-as mai da si in plus, sa putrezeasca dupa gratii... Oare or fi chiar asa de prosti, sa-l libereze? ***. Interviu cu mitocanu' - https://www.youtube.com/watch?v=XmVenyGF3y4

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  26 Iulie 2016, 07:51
Postat de 1745flo pe 26 Iulie 2016, 00:15

Pe voi va intereseaza parerea unui bisnitar vizavi de altii? Pe noi sub nici o forma!

Exact...pe voi va intereseaza minciunile si bataia de joc al adventistului cu bac-ul luat la 40 de ani.

564351217065972
Stefan Nica  •  26 Iulie 2016, 06:37

Un paranoic frustrat

Vezi toate comentariile (37)
Comentează