FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost șef de la Dinamo anunță un viitor sumbru: "Această echipă nu intră nici în 30 de ani în grupele Ligii!"

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 11:39

Vladimir Cohn, fost acționar al lui Dinamo, a acordat un interviu exploziv pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a spus că echipa nu va ajunge prea curând în grupele Champions League.

"Este o mediocritate puţin mai elevată decât în alte părţi. Pe genul «În ţara orbilor, chiorul e împărat!». Negoiţă încearcă el câte ceva, l-a adus şi pe Mutu, dar totul depinde de bani, lipsa lor nu-ţi asigură un viitor ieşit din comun.

Nici în viitorii 30 de ani nu ajunge Dinamo în grupele Ligii Campionilor! Poate doar dacă va fi preluat clubul de către Real Madrid sau Bayern ori vor face vreo alianţă cu vreo mare companie.

Ce jucători are Dinamo ca să poate spera să ajungă acolo? Zi-mi cu cine să-ţi iei un tricou, cu ce jucător de acum? Mă mai uit la meciuri, mai admir un jucător sau vreo fază, dar în rest totul e mediocru-mediocru.", a spus Cohn pentru Gazeta Sporturilor.

interviul complet, în care Cohn îi critică pe foștii jucători ai "câinilor" și în care vorbește despre Liga 1, poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
bogat
bogat  •  27 Aprilie 2017, 19:35

Iar loveste *** cu paprerea de toti petetii iar GSp ii aloca spatii generoase acestui nechemeat. Rau ati ajuns daca nu mai aveti cu ce sa umpleti paginile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  27 Aprilie 2017, 18:21

Vai , vai , cata dreptate are bietul om, ce echipa ... ce jucatori...

geo.b.
geo.b.  •  27 Aprilie 2017, 16:08

Tu de unde sti tu mai asta,cum sa-i spun,aaa desteptule,asa-si spune el in gand.Tu,tu,sti cumva ce va fi maine,sau peste o luna,sau peste un an??? Dar peste 30 de ani ? Tu esti sigur ca mai traiesti atat ? Intradevar,daca prin absurd,Dinamo va iesi campioana anul acesta,nu va intra in liga campionilor,cu siguranta.Nu au un lot,nu au echipa,nu au un joc inchegat,nu prea au nimic.Dar de unde sti tu ca nu vor avea toate astea pe viitor ???Poate pe viitorul apropiat,mai sti ? N-ai de unde sti tu,ca 30 de ani.............

Vezi toate comentariile (24)
Comentează