FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un fotbalist de bază de la FCSB și-a prelungit contractul! Superdeclarația lui MM legată despre analiza mandatului lui Daum + pe cine ar fi văzut selecționer și totul despre Planici

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 15:35

 MM Stoica a anunțat că Marko Momcilovici și-a prelungit contractul cu FCSB, primind un salariu mai mare. A dezvăluit cum a fost adus Bogdan Planici și ce se întâmplă cu Arthur Jorge. 

- Nu i se face o mare nedreptate lui Momcilovici că e rezervă, cum s-a întâmplat cu Plzen și cu CFR, având în vedere prestațiile lui constant bune din sezonul trecut și din startul acestui sezon?
- Nu i se făcea o mare nedreptate lui Isco la Madrid? Marko se antrenează extraordinar și nu va juca doar în meciurile considerate de diletanți mai puțin importante. În plus, el tocmai și-a prelungit contractul, pe un salariu mai mare decât cel pe care-l primea până acum.

- Cum ați ajuns la varianta Planici, unde l-ați văzut?
- Am urmărit zeci de fundaşi centrali. Bogdan ne-a plăcut și a fost primul pe lista noastră. L-am văzut inclusiv în "dubla" cu Ruzomberok din Europa League. Era liderul unei echipe importante din Serbia și ne bucurăm că a venit.

- Transferul lui Artur Jorge îl considerați un eșec? Cine l-a propus, cum l-a transferat Steaua?
- Artur este împrumutat de la Sporting Braga. Din păcate, când noi l-am contactat prima dată, el a ales să meargă în Belgia. A venit târziu, după o lungă perioadă de inactivitate, după câteva zile agitate și a dat dovadă de caracter, acceptând să joace deși nu era pregătit, nu-și cunoștea nici coechipierii după nume. N-a fost foarte profesionist din partea noastră să folosim un jucător care a efectuat o singură ședință de pregătire cu echipa, dar s-a decis să sacrificăm meciul cu Juventus. Nu poți considera un eșec împrumutul unui jucător care a evoluat un singur meci!

3 declarații ale lui MM despre: 

Ordinea contracandidatelor la titlu dintre CFR, Craiova și Dinamo?
- CFR, CFR și CFR!
Alte variante înaintea lui Contra ca selecționer?
- Cosmin Olăroiu.
Credeți că experimentul Daum a fost unul complet nereușit?
- Analiza experimentului Daum în formula tipărită a GSP ar însemna defrişări masive. Eu iubesc pădurile patriei.

"De cine îmi pare cel mai rău că n-a semnat cu Steaua dintre jucătorii pe care i-am avut pe listă în vară pentru a-i aduce? De Băluţă"   Mihai Stoica, manager general FCSB 

"Nu mai ştiu exact care a fost primul Steaua - Dinamo pe care l-am văzut. Ştiu doar că aveam un televizor Grigorescu, cu lămpi. Dacă nu-l porneam când ieșeau jucătorii la încălzire, pierdeam începutul meciului" Mihai Stoica

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
adyy25
adyy25  •  24 Septembrie 2017, 02:04

Haterii cu injuriile(sa spunem critica, uneori), iar sustinatorii fcsb-ului cu ......admiratia. Bineinteles ca si comentariul meu va starni critica sau injurii. Asa suntem noi, stelistii, mereu criticati. De cei frustrati. Adevarul e ca nu as vrea in aceste vremuri sa fiu altceva decat stelist. Iar rapidistii ma inteleg cel mai bine, de exemplu. Respect Valerii Moraru, Nicolae Badea. Chiar si de Negoita imi place. Stiu, voua nu va place de Gigi, MM, etc....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Septembrie 2017, 18:31

autodenuntul e facut, DNAul sa-si faca treaba.

randoom_._
randoom_._  •  23 Septembrie 2017, 18:12
Postat de nebraska pe 23 Septembrie 2017, 17:33

Mai prostalau ca tine e doar palnie,depasit la randul lui de randoom.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează