FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un jucător de legendă al Stelei, categoric în privința situației actuale: "Care Steaua? Sigla aceea mi-e străină" » Episod emoționant cu Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 12:29

Ladislau Boloni a vorbit despre situația actuală a clubului Steaua și susține că echipa ar trebui să revină în Ghencea și să-și recupereze vechea siglă.

"Nu are Steaua nevoie de Național Arena, oricâți ar veni acolo. Ghencea este căminul, sufletul Stelei! Este suficientă pentru noi", a declarat Boloni într-un interviu acordat Gazetei.

Întrebat dacă ar accepta o ofertă venită din partea actualei echipe, Boloni a fost tranșant: "Dar unde este Steaua? Care Steaua? Nu vreau să pun căruța în fața boilor. Nu are cum să-mi facă vreo ofertă.

Sigla aceea mi-e străină. Nu e Steaua cu această siglă de acum. Nu-mi vine să cred că actualului proprietar îi convine situația existentă sau Ministerului îi convine."

Fostul antrenor al lui Sporting Lisabona a povestit gestul emoționant făcut de Cristiano Ronaldo, când fostul său elev a câștigat Balonul de Aur, în 2013.

"Ronaldo (n.r. m-a recompensat) când a luat Balonul de Aur. Am stat lângă familia lui, invitat de el. După festivitate, mi-a făcut bucuria de a-mi ține un speech în fața mamei lui", a povestit Boloni.

Interviul integral poate fi citit în ediția tipărită sau în ediția digitală a Gazetei Sporturilor.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Totul despre negocierile pentru Puljici! Dinamo a făcut o nouă ofertă

√ Mergeţi pe mâna noastră! Ultimele amicale înainte de EURO 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (72)
819602521427859
Stancu Florin  •  05 Iunie 2016, 08:35

Sa-ti renegi valoriile in detrimentul unui grup infractional...este trist!!!)))

931319036902966
Stoica Ionel  •  05 Iunie 2016, 06:12

Caracter "0" L.Boloni, T. Stoica si altii care nu au putut *** *** lui Becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paparazzi
paparazzi  •  04 Iunie 2016, 22:24

nea Boloni a jucat cu o stema pe piept, de atunci s-au mai schimbat....asta e deja a 4-a, inclusiv armata a schimbat vreo 2...

Vezi toate comentariile (72)
Comentează