FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAȘI, MIERCURI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV / UPDATE Conflict deschis între Reghe și Steliano Filip » Dinamovistul îi dă replica: "Ai jucat la Steaua, dar o antrenezi pe FCSB. Acum înțeleg de ce nu o mai bați pe Dinamo"

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 13:55

Steliano Filip a revenit cu o replică la adresa lui Laurențiu Reghecampf. 

update

"Nu înțeleg ce am spus urât de ei, am zis că au o echipă foarte bună. Eu nu îmi permit să intru în polemici cu antrenori. Nu am nici vârsta și nici poziția care să-mi permită, sunt doar un jucător.

Îl respect foarte mult pe Laurențiu Reghecampf pentru cariera lui de fotbalist la Steaua, dar și pentru cariera de antrenor la FCSB. A zis că sunt jucătorii plictisiți? Acum înțeleg de ce nu mai reușește FCSB să bată Dinamo de mai multe meciuri. Dacă nu ești concentrat total și te plictisești când intri pe teren nu are cum să îți iasă jocul", a spus Filip pentru GSP.ro.

5 selecții
are Steliano Filip la echipa națională, în timp ce Reghecampf are una singură

Antrenorul Stelei a fost deranjat de comentariile făcute de Steliano Filip la adresa echipei sale și i-a reamintit acestuia faptul că nu a reușit să câștige vreun trofeu cu Dinamo până acum.

"Este timpul să schimbăm rândurile, să plece jucătorii care s-au plictisit aici. 

Sunt jucători la Steaua care s-au plictisit de câte trofee au caștigat, iar Steliano Filip nu știu dacă a caștigat vreun trofeu.

Nu cred că va fi mai iubit de fanii lui Dinamo dacă va vorbi urât de Steaua. Va fi iubit de fanii lui Dinamo dacă o să caștige trofee la Dinamo", a spus Laurențiu Reghecampf.

Acesta a oferit asigurări că Steaua se va descurca și după plecarea lui Stanciu și susține că directorul sportiv al echipei, Mihai Stoica, încearcă să concretizeze noi transferuri: 

"Vom fi foarte bine, avem un lot foarte bun, avem jucători de valoare, chiar dacă a plecat Stanciu, chiar dacă pleacă Popa sau Hamroun. O să ne descurcăm.

Jucătorii care au oferte acceptate de patronul echipei pot să plece. Cu siguranță nu o să mai vedeți un jucător ca Stanciu în câteva zile, dar jucătorii pe care îi avem vor suplini absența lui.

Încercăm să mai acoperim niște posturi, unde e nevoie de doi jucători pe post. Mihai Stoica încearcă de ieri să rezolve transferurile unor anumiți jucători. Alibec are oferte pe sume foarte mari, noi am făcut oferta, dar nu am primit niciun răspuns".

Ultimele declarații ale lui Steliano Filip la adresa Stelei:

"La acea fază am vrut doar să-l opresc, știam că este o fază periculoasă, contraatac și nu am vrut să-i dau cu cotul, dar, fiind mai mic, probabil l-am lovit. Nici nu știu exact unde l-am lovit" - după ce a fost eliminat pentru că l-a lovit cu cotul pe Popa

"Toți ne dorim victorii pe linie cu FCSB, dar să nu uităm că vorbim de o echipă bună, cu fotbaliști valoroși. Important e să nu pierdem, să nu întristăm fanii" declarația lui Steliano Filip în Gazeta de azi, în care folosește "FCSB" și nu "Steaua"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (173)
509103435953770
Daniel Popa  •  31 August 2016, 11:20

El a ramas in locul celuilant jucator"valoros"Marc!

509103435953770
Daniel Popa  •  31 August 2016, 11:18

Filip e fotbalistul ala care cu Elvetia ziceai ca-i speriat de bombe?.El aici pe la noi e zmeu,daca ar castiga vreodata un trofeu va dati seama ce ar fi la gura lui daca el acum cu zero trofee vorbeste asa mult si prost

sexilian
sexilian  •  31 August 2016, 09:14

cum zice un clasic in viata,DOUA HAHALERE

Vezi toate comentariile (173)
Comentează