FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV/UPDATE Hagi vinde şi în străinătate » Un alt campion cu Viitorul a semnat azi cu o altă echipă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 22 august 2017 12:38

După ce ieri l-a vândut pe Florinel Coman la FCSB, Hagi a mai cedat un jucător, de această dată în străinătate. Mijlocaşul Florin Purece (25 de ani) a semnat cu Hapoel Ra'anana.

update

Mijlocaşul a făcut vizita medicală şi a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune şi ar putea debuta chiar la următorul meci al lui Hapoel, cu Sakhnin. Deşi nu există confirmare oficială, suma de transfer ar fi de aproximativ 100.000 de euro.

Ştire iniţială

Hapoel Ra'anana a încheiat locul 10 în prima ligă din Israel   în sezonul trecut. Purece este al treilea român care ajunge în campionatul israelian, după Gabi Tamaș, care evoluează la Hapoel Haifa şi Daniel Stanciu, managerul clubului Hapoel Akko.

Aproape de un transfer la Hapoel Ra'anana a fost şi Gabi Iancu, un alt fost fotbalist al Viitorului, însă transferul acestuia a picat în ultimul moment. 

Purece are un total de 150 de meciuri în Liga 1 şi 15 goluri marcate, fiind transferat de Viitorul vara trecută, de la Concordia Chiajna. În stagiunea precedentă, mijlocaşul a jucat 30 de meciuri şi a marcat de două ori.

1.000.000 €este cota lui Purece, conform site-ului transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
samertx
samertx  •  22 August 2017, 15:14
Postat de depeche pe 22 August 2017, 15:03

Totul e afacere pentru el si in inteleg perfect. Hagi face bani din nimic, dar nu e tepar ca ala de la Urziceni sau Otelul...

Rămâne Boli( bun fotbalist ) alături de Țucu:)) Umăr la umăr! :))

depeche
depeche  •  22 August 2017, 15:03

Totul e afacere pentru el si in inteleg perfect. Hagi face bani din nimic, dar nu e tepar ca ala de la Urziceni sau Otelul...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 August 2017, 14:34

Purece asta pleaca pe maxim 200k. e greu sa gasesti afara fraieri ca Gigi :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close