FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV UPDATE Lovitură de proporții la Astra! Niculae s-a ENERVAT și a ordonat: "Afară cu Șumudică!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 13:52

Telenovela plecării lui Marius Șumudică de la Astra își consumă astăzi un nou episod!

UPDATE 14:30

Marius Șumudică a oferit prima reacție pentru GSP.RO.

"E o prostie să spui că am fugit, că am evadat din cantonament! Am plecat la negocieri cu doi oficiali turci, la hotel Marriott, alături de stafful meu, cu acceptul președintelui Dani Coman, care se afla la Pitești, alături de domnul Niculae.

Eu pot să plec când vreau dacă achit clauza, dar asistenții mei n-au clauze de reziliere, ei nici n-au cum să plece când vor! Negocierea s-a purtat cu acordul a trei părți: eu, Astra și Gaziantep. N-a fugit nimeni!", a declarat tehnicianul campioanei.

Știrea inițială:

După ce ieri seară a plecat din cantonament, apoi a revenim speriat de atentatele din Turcia, Șumudică poate sta astăzi pentru ultima oară pe banca Astrei, în meciul cu Steaua.

Potrivit surselor GSP.RO, Ioan Niculae a luat decizia și și-a anunțat deja colaboratorii că  Șumudică urmează să fie dat afară de la echipă,  astăzi la finele meciului cu Steaua!

Omul de afaceri s-a enervat rău ieri seară, în momentul în care Șumudică și tot staff-ul său au fugit din cantonament.

Situația tensionată de la Astra a prins un alt contur atunci când Șumudică a arucat cuvinte grele despre patronul echipei, acesta n-a mai suportat umilința și a decis ca Șumudică să fie dat afară cât mai repede.

În aceste condiții, antrenorul poate pleca la orice echipă dorește, fără să mai achite clauza de reziliere de 150.000 de euro. În plus, acesta urmează să primeasca din partea clubului aceeași sumă, pentru ruperea contactului.

"Nu am dialog cu patronul. Nu există dialog între mine și dânsul. Are alte probleme mai delicate. Nu îl interesează fotbalul. Este un om pe care l-am respectat. A fost prietenul meu și mă opresc aici. Nu are rost să discutăm. Este patronul echipei și nu pot eu să discut de relația mea cu dânsul. Sunt antrenor, sunt angajat aici și mai mult de atât nu vă pot spune" Marius Șumudică, după Astra - AS Roma

Meciul Astra - Steaua se va disputa duminică, de la ora 19:00, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
ray51
ray51  •  12 Decembrie 2016, 09:48

Despre ce umilinta este vorba? Cine pe cine umileste? Angajatii nu sunt vite. Pardon de exprimare. Nici angajatii codosi, asa-i. Ar fi bine putin respect fata de cel care a 'tinut' atata timp echipa in parametri. Ar fi bine sa va intelegeti. D-le Niculae, vezi bine ca jucatorii Astrei la Steaua nu fac 2 parale. Ceva trebuie sa-ti 'vorbeasca' despre calitatile angajatului principal, Sumudica. Asa, cu toate relele si belelele lui.

brandremist
brandremist  •  11 Decembrie 2016, 23:36

Până la urmă știrea a fost falsă, nu-i așa?? Sursele, dac-or fi existat, au dat greș de data asta! Cum vă mai place să băgați strâmbe, mai ales înaintea unui meci al stelei! Tsk

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Decembrie 2016, 19:06

Nicolae mai bine ne spune unde s-au topit cca 20 de milioane intrate in Astra in ultimii 3 ani. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează