FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Scandal la Dinamo! Contra nu acceptă indisciplina și e gata să renunțe la un jucător în care își punea toate speranțele » Cerere halucinantă a jucătorului

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 09:13

Venit recent la Dinamo, la insistențele lui Adrian Mutu și Cosmin Contra, Juan Albin ar putea pleca de la echipa alb-roșie.

update 13:30

Potrivit informațiilor GSP.RO, Zilele trecute, Albin a solicitat o lună de vacanță, pentru a merge în Urugay pentru a-și rezolva problemele personale.

Știrea inițială

Potrivit surselor GSP.RO, mijlocașul uruguayan de 30 de ani nu a venit la antrenamentul de ieri. Cosmin Contra este cel care îl știa de la Getafe, unde i-a fost coleg, și cel care l-a adus la Dinamo. Antrenorul nu tolerează un asemenea comportament, iar astăzi jucătorul ar putea să se despartă de Dinamo.

Pentru a intra în forma fizică optimă, jucătorul trebuia să se antreneze separat alături de Filipe Nascimento.

"E un jucător extraordinar. Cred că e cel mai bun străin care a activat vreodată în fotbalul nostru" Adrian Mutu despre Albin, pe 2 iulie

Zilele trecute, Albin le-a mărturist apropiaților că nu înțelege de ce nu se adaptează la Dinamo. Albin are 5 apariții în tricoul alb-roșu, bifând 176 de minute. Acestea nu sunt singurele probleme pe care Albin le are la Dinamo, mai multe detalii, în ediția de joi a Gazetei Sporturilor.

50.000 €a plătit Negoiță impresarului lui Albin pentru ca jucătorul să vină la Dinamo

15.000 €este salariul lui Albin la Dinamo

Albin a jucat de-a lungul careirei la Nacional, Getafe, Espanyol, Petrolul, iar din ianuarie 2015 a fost legitimat la Veracruz.

1.500.000 €valorează Albin în acest moment, conform transfermarkt.de

15 goluriîn 37 meciuri a marcat Albin pentru Petrolul, în Liga 1, într-un sezon și jumătate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
1100727189969509
Gongu Lucian  •  17 August 2017, 10:13

Mai Gurita, am tot respectul pentru tine, dar trebiue sa recunosti ca faci si greseli care ne costa puncte si nervi intinsi la maxim !!! Ce ne trebuie noua Albin, Bauab, Tatikas si inca altii, care n-au nicio treaba cu Dinamo ? Sta pe tuse Costache, care eu cel putin , consider ca-si da viata pe teren, Popescu, care a demonstra ca este capabil sa faca fata in aparare, Olteanu pe care l-ati ascuns de tot , de ce ????? Cand ne vom obisnui si noi cu gandul ca la 1-0 , trebuie sa atacam, nu sa ne retragem si sa nu mai pierdem punctele la ultimele faze ale meciului???? Iar cu Filip, mie personal mi se pare ca exagereaza si peluza Catalin Haldan !!!! AR TREBUI ADUS LA CUNOSTIINTA TUTUROR JUCATORILOR , CA ACESTA A MURIT PE TERENUL DE JOC, PENTRU CULORILE CLUBULUI !!!! REVENIRE GRABNICA !!!!!!

apetulburi
apetulburi  •  16 August 2017, 16:57

Albin sa il ia cu el si pe marele fundas grec *** un jucator care ne-a pierdut 6 puncte in ultimele 2 meciuri, pe care presa l=a dat ca unul din cei mai buni dinamovisti in meciurile cu Athletico. ..... Mihai Popescu este cu trei clase peste, este mai tanar si il poate scoate si gafele lui Nedelcearu, Olteanu la fel l-au dat ca sa joace acum pe stanga cu *** ca vesnicul accidentat Oliva. Costache este cel mai bun, il vad si il felicita toti, dar joaca doar sub presiune 10-15 minute sa incerce sa intoarca scorul........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  16 August 2017, 16:52
Postat de jalabert pe 16 August 2017, 16:26

ajuta fraiere pentru ca pe baza coeficientilor avem 1 sau mai multe echipe in UCL precum si echipe in faze superioare ale EL. esti prost sau te faci ca catelule?

care echipe...ce fac? romania de care vorbesti...ce castiga din asta? castiga becali si atat! romania mai castiga doar....niste petarde la nationala eventual! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează