FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

EXCLUSIV Variantă surpriză pentru postul de antrenor la ASA » Mutu și-l dorește foarte mult

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 17:29

ASA a fost condusă de Adrian Mutu și secundul Carol Fekete după îndepărtarea lui Petre Grigoraș, însă jucătorii vicecampioanei României au cerut un antrenor după ultimul meci din Cupa României, 0-0 cu CFR Cluj.

În pole position pentru funcția de tehnician este George Ciorceri, antrenor care este și pe placul lui Adrian Mutu, liderul din vestiarul lui ASA. Ciorceri a condus-o anul trecut pe CFR Cluj, datorită faptului că avea licență PRO, însă principal era Trică.

Alte variante pentru postul de antrenor mai sunt Ilie Stan, Paulo Sergio (ex. CFR Cluj) și Erik Lincar. O decizie oficială se va lua după această etapă, când ASA va juca luni pe teren propriu în fața Pandurilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cleo25
cleo25  •  04 Martie 2016, 22:13
Postat de George Udrescu pe 04 Martie 2016, 19:23

Credeam ca vine Mourinho

stiam ca vine *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  04 Martie 2016, 21:35

abia asteapta Stancioiu si Mutu ofertele vine FCSP ul

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Martie 2016, 19:28

...mutu o sa faca ani grei de puscarie ...cat de curand ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează